FACEBOOK, schimbări revoluţionare: ce părere aveţi de noile butoane?

Facebook1

Facebook a anunţat că începând de miercuri, butonul de Like primeşte companie din partea a 5 emoticonuri jucăuşe. În prezent, 71 de procente dintre utilizatorii de internet au un cont pe această platformă de socializare. Dintre aceştia, 70% susţin că accesează site-ul cel puţin o dată pe zi, în timp ce mai puţin de jumătate dintre ei au declarat că accesează Facebook de mai multe ori pe zi.

CITESTE SI: Simona Gherghe dă CĂRŢILE pe FAŢĂ în privinţa relaţiei cu MĂRUŢĂ. RECUNOAŞTE TOT

Facebook. Potrivit Noobz.ro, acesta se numesc: Love, Haha, Wow, Sad şi Angry. Facebook le numeşte Reacţii şi de astăzi ele sunt implementate pe aplicaţiile mobile ale reţelei de socializare şi pe website la nivel global.

Facebook este de părere că Reacţii este o extensie a butonului Like. Acestea au rolul de a ajuta 1.44 miliarde de utilizatori să îşi arate empatia ori de câte ori caută o alternativă la butonul de Like sau consideră că acesta nu este cu adevărat cel mai bun răspuns.

CITESTE SI: Mirela Boureanu Vaida are un soţ ca-n poveşti: Cum arată soţul ei

„Oamenii intră pe Facebook pentru a împărtăşi tot felul de lucruri”, declară managerul de produs de la Facebook Reactions, Sammi Krug, într-un interviu citat de Noobz.ro. „Iar aceste lucruri sunt de regulă fericite. Uneori, totuşi, sunt triste, iar alteori îţi provoacă furie.”

Facebook a alcătuit o echipă pentru a construi Reacţii în urmă cu un an de zile, iar întreaga activitate s-a desfăşurat sub supravegherea CEO-ului Mark Zuckerberg şi a lui Chris Cox. „Am tot auzit în ultima perioadă că oamenii doresc o modalitate prin care să exprime ce simt cu adevărat, în adevăratul sens al cuvântului”, spune Krug.

CITESTE SI: NICOLETA LUCIU, sechestrată în propria căsnicie: ce interdicţie a primit de la soţul ei

Schimbarea butonului de Like, una dintre caracteristicile reprezentantive ale Facebook, a fost anunţată anul trecut de Mark Zuckerberg, directorul executiv al companiei.

Mulţi oameni au crezut atunci că li se va permite să dea cumva „Dislike” pe Facebook. Un astfel de buton nu va fi introdus, probabil, niciodată pe reţeaua de socializare online.

CITESTE SI: RUPTURĂ între Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner? Mihaela s-a îndrăgostit pe loc de un alt bărbat