FanatikSport rupe record după RECORD: 16 din 21 intrate în ultimele trei SĂPTĂMÂNI

Ronaldo2

FanatikSport bate record după record: are tot mai multe reuşite în ultimul timp, fie că este vorba despre primul bilet, al doilea sau al treilea. Cine ar fi pariat biletele noastre, ar fi câştigat bani buni, astfel că abonaţii noştri au de ce să fie bucuroşi.

Asta înseamnă că ne aşteaptă o lună excelentă, un aprilie în care să sperăm că facem cât mai mulţi bani, după recordul din februarie şi un martie extrem de muncit. Să nu uităm că am câştigat peste 16 mii de lei în ultimele două luni! Iar luna asta suntem siguri că vom aduce alte mii în buzunarele noastre.

Superbilet

Totuşi, dincolo de toate, bomboana cea mai frumoasă rămâne biletul de cotă 259!

Iată aici mega-biletul de cotă 259:

Bilet cota 259

Cum poti obtine ponturi si bilete bune

Daca doresti ponturi si bilete bune, există o singură soluţie: nu mai sta după toţi amatorii de pe net, mergi pe mâna celor de la FanatikSport!

Am avut două luni de vis, am castigat peste 16.000 de lei (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele doua luni). Iar ultima perioada e excelenta, 5 bilete principale ale zilei au intrat in ultimele sapte zile. Iar in ultimele 16 zile, avem 12 succese! (Click AICI pentru a vedea fiecare BILET).

Veste bună

Vestea bună e că oricine poate face bani acum la pariuri. Există o singură condiţie: să intraţi în comunitatea FanatikSport, să vă abonaţi la biletele noastre. Da, oricine poate acum beneficia de experienţa noastră, oricine poate paria BILETELE SIGURE, BILETELE de cote mari, PONTURILE progresive, MECIURILE SUSPECTE trimise de noi. Un singur lucru trebuie făcut: să vă abonaţi la noi (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)!

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Unele luni au fost de-a dreptul fantastice pentru cei care au pariat biletele noastre. Cum a fost luna februarie când Biletul lui Florin a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

De asemenea, biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).