Fane Spoitoru a murit dator la Florin Salam! Avea sa-i dea 40.000 de euro, inca din vara lui 2015!

Florin Salam

Fane Spoitoru s-a stins din viata la sfarsitul acestei saptamani. Pe numele sau adevarat Ion Titisor, barbatul a murit la varsta de 57 de ani intr-un spital din Israel.

El fusese internat acolo din cauza unor grave probleme de sanatate. Lumea interlopa, dar si manelisti celebri deplang disparitia fostului interlop.

In randul lautarilor, cel mai afectat de decesul lui Ion Titisor pare sa fie Florin Salam. „Fane avea sa-i dea lui Salam 40.000 de euro din vara lui 2015. Atunci Florin a vrut sa se asocieze cu Fane la un club de manele din Mamaia. Fane i-a cerut 40.000 de euro, dar apoi l-a anuntat pe Florin ca nu mai vrea sa se asocieze cu el si ca o sa-i dea banii inapoi in maxim 3 luni, adica la sfarsitul verii. De atunci, Spoitoru l-a tot amanat pe Salam de la luna la luna. Florin nu a mai vazut niciun ban, iar acum ca Fane a murit chiar ca si-a luat gandul de la ei. Lui Salam ii este rusine sa-i ceara banii familiei lui Fane Spoitoru. Oricum el avea datorii in toata tara, nu doar la Florin”, ne-a marturisit unul dintre apropiatii celor doi.