FĂRĂ PERDEA/ Cât de ușor renunța Gabi Cristea la sutien în prezența lui Marcel Toader!

Maria Constantin și Marcel Toader - Ferma Vedetelor

Gabi Cristea, nevasta cu numărul 5 a fostului rugbist, Marcel Toader, care a ajuns și ea să acuze viața grea pe care a dus-o alături de el, a avut totuși și perioade de liniște și încredere lângă cel care i-a fost soț. În primii ani de mariaj…

În 2008, când nimic nu anunța furtuna ce urma să se iște între ei ceva mai târziu, Gabi Cristea și Marcel Toader se bucurau din plin de soare la malul mării. Vacanțele în doi și momentele de relaxare în cuplu erau tot ce își doreau și cei doi iubeau să petreacă unul în compania celuilalt. Marcel, pe care urma să-l acuze de rele tratamente la capătul mariajului de care s-a năruit după cinci ani, îi dădea Gabrielei, se pare, multă încredere. Când era cu Marcel, nimic nu mai conta și putea face tot ce simțea.

În preajma lui, Gabi, pe care ulterior fostul soț ar fi început să o terorizeze de-a dreptul pentru pierderea siluetei, după cum au povestit apropiații cuplului, se dezbrăca la plajă chiar dacă avea câteva kilograme în plus. Ba chiar renunța la sutien cu o lejeritate dezarmantă că, deh, avea cine să o protejeze. Iar el, grijuliu, o ungea cu loțiune pe spate și pe piept ca să nu sufere arsuri solare de la atâta expunere fără inhibiții.