Fenomen incredibil: GRAVITAŢIA Pământului se va reduce şi vom PLUTI pentru câteva minute

Om plutind

Un fenomen absolut tulburator va avea loc in mai putin de o luna! Pe 4 ianuarie, doua planete vor fi aliniate cu Pamantul iar gravitatia se va reduce! O serie de cataclisme au avut loc in aceste circumstante, arata istoria!

Fenomenul va avea loc timp de cinci minute, pe 4 ianuarie 2016, cand un aliniament planetar va reduce gravitatia Pamantului. La ora 9.47, planeta Puton se va afla in spatele planetei Jupiter, in conexiune cu Pamantul, scrie Cancan.ro.

Acest aliniament semnifica faptul ca cele doua forte gravitationale ale celor doua planete vor exercita o influenta puternica asupra mareelor, iar noi, oamenii, pret de cinci minute, ne vom simti mai usori.

CITESTE SI: LEACUL pentru CANCER există de 100 de ani! A fost ţinut SECRET până acum: fiecare îl are în casă

Salt

Fizicianul Moore sustine ca daca vom incerca sa facem un salt, vom avea senzatia ca plutim. Ne vor fi necesare trei secunde sa revenim cu picioarele pe pamant, fata de timpul normal de 0,2 secunde.

Multe dezbateri au avut loc intre oamenii de stiinta cu privire la o posibila influenta a alinierii planetelor si catastrofele naturale produse pe planeta noastra. Unii cercetatorii sustin ipoteza ca, alinierea unor planete a avut consecinte asupra planetei noastre.

CITESTE SI: CONCURS NATIONAL! Câştigă TABLETE şi BANI instant! BANII îi câştigă fiecare PARTICIPANT, pe loc! 

In 2012 a fost un cutremur de 8,9 pe scara Richter

Coincidenta sau nu, in momentul unor astfel de alinieri au avut loc seisme care au fost mai mari de sapte grade pe scara Richter sau s-a intensificat activitatea vulcanilor. in 11 aprilie 2012, concomitent cu alinierea planetei Saturn, in oceanul Indian s-a produs un seism de 8,9 pe scara Richter.

Sase luni mai tarziu, are loc o alta aliniere a planetei Saturn, iar in SUA, Manhattan, au loc inundatii uriase. Un an mai tarziu, un nou aliniament si in oceanul Pacific s-a produs un uragan puternic.

Soarele şi-a schimbat culoarea

Specialistii au mai semnalat un fapt important. incepand cu anul 2000, soarele si-a schimbat culoarea. Aparitia planetei X, care este numita de specialistii de la NASA, obiect trans-plutonian, este un astru negru, invizibil telescoapelor, se pare ca ar fi cauza schimbarii culorii soarelui.

CITESTE SI: RAED ARAFAT, în ÎNCHISOARE! Fără apă şi curent electric

Alti specialisti sustin ca, indiscutabil, in momentul alinierii a doua sau mai multe planete se degaja o cantitate mare de energie electro-magnetica. Aceasta are o influenta asupra Pamantului.

Statisticile arata ca, in momentul alinierii planetei Saturn s-au produs uragane de mare amploare. Alinierea planetelor Pluton, Marte , Jupiter a coincis cu producerea unor cutremure violente.

in 4 august 1946, Pluton s-a aliniat cu Marte. in noaptea de 4 spre 5 august 1946, un cutremur de o violenta mare s-a produs, zguduind Londra, NewYork, Buenos Aires. Caz unic, Pamantul s-a miscat in zone aflate in trei continente diferite, in acelasi timp.

Mai mult, sunt voci care sustin ca, anumite evenimente de mare importanta pentru omenire s-au produs in momentul in care erau planetele erau aliniate. Caderea zidului Berlinului, 9 noiembrie 1989, a coincis cu un astfel de eveniment.

CITESTE SI: VIOLATORII din Vaslui au găsit un TRUC pentru a scăpa de ÎNCHISOARE! Care e MANEVRA MÂRŞAVĂ