Fiica Adrianei Iliescu, cea mai plapanda fetita din echipa majoretelor

Adriana 1

In anul 2015 o stire bomba facea inconjurul tarii si depasea si granitele ei. In varsta de 66 de ani, o fosta profesoara care ramasese insarcinata in urma unei fertilizari in vitro nastea o fetita si devenea “cea mai varstnica femeie din lume care aducea pe lume un copil”, performanta recunoscuta de Guinness World Records.

De atunci, s-au scurs 11 ani, timp in care micuta Eliza a crescut cu rapiditate si s-a dezvoltat frumos. Zilele trecute, fiica Adrianei Iliescu a incheiat clasa a 6-a si a participat alaturi de colegele sale la serbarea sfarsitului de an.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Inscrisa in echipa de majorete a scolii, Eliza si colegele ei au oferit un moment plin de viata si de culoare in cadrul ceremoniei festive.

Dupa cum se poate vedea in imagini, la cei 11 ani ai sai, Eliza pare o fetita cu o constitutie mult mai firava si plapanda fata de cea a colegelor sale de clasa.

Din fericire, diferenta de statura nu este o mostenire genetica, ci se datoreaza simplului fapt ca Eliza este cu cel putin doi ani mai mica fata de colegele sale de clasa, ea fiind inscrisa la scoala la varsta de 5 ani, in timp ce acestea – la 7 ani. Asa se explica faptul ca desi are doar 11 ani, Eliza Iliescu a terminat clasa a 6-a si din toamna va deveni eleva in clasa a 7-a.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!