Fiica lui Carmen Harra şi-a făcut iubit

harra

Alexandra Harra, în vârstă de 28 de ani, cunoscută pentru formele ei proeminente şi a fundului său bombat.  Bomba sexy nu mai este în rândul burlăciţelor, acum se poate lăuda cu un iubit american şi planuri de căsătorie.

CITESTE SI: ANDREEA MARIN, parasita pentru o alta femeie! Afla cine e Ramona Ileana

Fiica lui Carmen Harra a ajuns celebră datorită aspectului fizic şi a faptului că este asemanată cu Kim Kardashian. Mai mult, ea si-a schimbat culoarea blondă a parului şi s-a vopsit brunetă precum vedeta de peste Ocean.

O veste tristă pentru admiratorii sexoasei, conform unor surse interne, Alexandra nu mai este singură, are o relaţie fericită cu bărbat de origine americană. Aceştia sunt momentan la stadiul de discuţii, în ceea ce priveşte o posibilă căsătorie.

CITESTE SI: PATRU zodii de femei care au doar relații de durată. Nu vor avea niciodată AVENTURI

Alexandra nu mai locuieşte de ceva vreme cu mama ei, bruneta a  dorit să aibă mai multă intimitate şi s-a mutat într-un apartament dintr-un complex rezidenţial, tot din Hollywood, a cărui suprafaţa este de 140 de metri patrati.

Alexandra Harra oferă consultaţii psihoterapeutice în Florida

Alexandra Harra a devenit partenera mamei sale, prezicătoarea Carmen Harra, oferind şi ea consultaţii psihoterapeutice în cabinetul din Florida. Alexandra a devenit colaboratoare de nadejde a mamei sale, a scris şi o carte alături de Carmen Harra, călătorind destul de mult în ultima vreme, pentru lansările din diverse oraşe ale Americii.

Alexandra nu mai locuieşte de ceva vreme cu mama ei, brunet a dorit să aibă mai multă intimitate şi s-a mutat într-un apartament dintr-un complex rezidenţial, tot din Hollywood, a cărui suprafaţa este de 140 de metri patrati.

CITESTE SI: STRIGĂTOR LA CER! Cum a putut să apară Alina Eremia în fața COPIILOR. Cei din primul rând au văzut ABSOLUT TOT 

Alexandra Harra, denumită Kim Kardashian de România

În realityshow-ul ce se difuza în America în 2013, Alexandra spunea că mama ei a fost cea mai mare vedetă a României şi că ele sunt un fel de „familia Kardashian a României”. Mai mult, Alexandra Harra spunea că a fost luată peste picior în ţara noastră pentru că are fundul foarte mare. Ea a adăugat ca în România se poartă fetele fără forme, nu ca în America.

Fiica lui Carmen Harra adoră să pozeze sexy, aceasta îşi etalează formele apetisante în diferite poze pe site-urile de socializare.

CITESTE SI: A câstigat peste 35.000 de euro la PARIURI! A jucat un BILET BOMBĂ de cota 1006! Unde găseşti aceste BILETE de cote MARI