Finala Europa League vine cu o ofertă IMBATABILĂ pentru pariori

Liverpool - Sevilla

EUROPA LEAGUE FINALA, LIVERPOOL – FC SEVILLA, miercuri, 18.05, ora 21:45

FC Liverpool a ajuns în finala Europa League, fosta Cupa UEFA, pentru prima dată din 2001 încoace. Atunci, la Dortmund, a și câștigat trofeul într-o confruntare de poveste cu Deportivo Alaves, scor 5-4 după prelungiri. Adversară îi este o altă trupă spaniolă, FC Sevilla, cea care a triumfat  în precedentele două ediții. În cazul unui nou succes, ”roș-albii” vor deveni prima echipă care învinge în C3 (acum C2) de trei ori la rând, dar și întâia formație care ia trofeul de 5 ori, cumulate cu campaniile câștigătoare din 2006 și 2007.

Prima confruntare

Este prima confruntare din istorie între cele două grupări. Până acum, Liverpool s-a mai confruntat de 34 de ori cu un adversar spaniol, bilanț 14 triumfuri, 10 egaluri și 10 înfrângeri, inclusiv în două finale pe teren neutru: 1-0 cu Real Madrid în Cupa Campionilor 1981 și 5-4 prel. cu Alaves în Cupa UEFA 2001. Dincolo, FC Sevilla s-a mai duelat în 8 rânduri cu adversare din Anglia, cu 3 victorii, două remize și 3 eșecuri: bilanțul include și un 4-0 cu Middlesbrough la Eindhoven în prima C3 câștigată, cea din 2006.

Ponturi

FanatikSport are o super-ofertă pentru toţi pariorii: dacă vă faceţi azi cont la agenţia Fortuna, primiţi super-ponturi la finala Europa League.

Este extrem de simplu, nu te costă nimic şi ai numai de câştigat.

Iată ce trebuie să faci, pas cu pas (CITESTI TOTI PASII):

  1. Te înregistrezi la agenţia online Fortuna şi faci o depunere. Neapărat, înregistrarea trebuie să aibă loc apăsând pe următorul link:

http://serve.efortuna.ro/promoRedirect?key=ej0xMzU2NDEwNSZsPTAmcD00NTIy

  1. După ce apeşi pe link, se deschide pagina Fortuna cu finala Europa League. Sus in dreapta scrie, cu galben: Înregistraţi-vă acum. Vă înregistraţi, faceţi o depunere ca să aveţi cu ce paria.
  2. Trimiteţi un email la colaborari@fanatiksport.ro in care precizati idul cu care v-ati inregistrat.
  3. Primiti ponturi GENIALE la acest meci pe adresa de email. Avem 2 ponturi de cota 7 si 11.

E extrem de simplu! Hai, inregistreaza-te acum si fa BANI!

Abonamente FanatikSport

In plus, te sfatuim sa te abonezi la FanatikSport, care e cel mai mare site de pariuri din tara. Trimitem zilnic bilete de siguranta, ponturi progresive (aici avem un proiect in care avem 100%: 15 din 15 intrate), liveuri, meciuri suspecte si bilete de cote mari. Iar abonamentul e o nimica toata: doar 65 de lei pe luna! Si primesti zilnic bilete! (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)! 

Ca un argument decisiv, ultimele trei luni au fost fantastice, s-au castigat peste 20.000 de lei: peste 12 mii în februarie, peste 3400 în martie si peste 4500 lei in aprilie (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele trei luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL:  biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).

Mai mult, avem 3 bilete de cote mari care au intrat în ultima lună: cota 86 (click AICI), cota 259 (click AICI), cota 430 (click AICI).

ABONEAZĂ-TE ACUM SĂ BENEFICIEZI DE ACESTE BILETE FABULOASE DE COTE MARI!