Florin Piersic, SCANDAL URIAŞ: e în război cu femeia cu care împarte casa

piersic

Nu mai are zile cu ea! ”O vecină de coşmar”, aşa a devenit pentru celebrul artist Florin Piersic femeia cu care împarte vila din Cluj-Napoca. După ce ani de zile s-a judecat cu aceasta pentru pivniţa casei, actorul are din nou neînţelegeri cu aceasta şi a ”invitat-o” zilele trecute la tribunal, scrie Click. Actorul trăieşte o dramă cu vecina cu care pare să nu mai aibă multe zile împreună.

CITESTE SI: ALARMĂ NAŢIONALĂ! Sunt căutate PERSOANELE care un punct negru în PALMĂ

Florin Piersic (79 de ani) sau ”Mărgelatul”, cum i–a rămas porecla în urma celebrului rol din anii ‘80, deţine mai multe proprietăţi imobiliare.

El preferă să locuiască, împreună cu soţia lui, Ana, într-un apartament spaţios, dintr-o vilă cochetă din Cluj, oraş în care s-a stabilit de mai bine de 15 ani.

CITESTE SI: ANTONIA are un mare secret faţă de Alex Velea. Antonia ar putea muri, dar Velea vrea neapărat

Asta deşi vecinii îi fac numai zile fripte.  Ani de zile şi-a căutat dreptatea prin tribunal, ba cu vecina de la parter, ba cu cea de la etaj.

Artistul a intrat în conflict cu cele două familii, Orăşan şi Deszo, după ce a vopsit exteriorul casei şi a pus ţiglă nouă, lucrări plătite integral de el. Florin Piersic nu s-a lăsat şi a reuşit, într-un final, să-şi determine vecinii  să scoată şi ei bani din buzunar, pentru reparaţiile făcute.

CITESTE SI: LEACUL pentru CANCER există de 100 de ani, dar e ţinut SECRET. Fiecare îl are în casă, dar îl IGNORĂ

Cu doamna de la ultimul etaj, Emilia Orăşan, s-a mai certat, pe motiv că aceasta i-a limitat accesul în pod. Cu vecina de la parter, Ana Deszo, războiul este mult mai vechi. Din 2008, celebrul actor şi soţia s-au judecat cu femeia pe care au acuzat-o că a pus monopol pe pivniţa, care era folosită ca spălătorie.

În cele din urmă, Florin Piersic a câştigat lupta, iar judecătorii au obligat-o pe Ana Deszo să le cedeze spaţiul respectiv, de aproximativ 8 mp.

CITESTE SI: ATENTAT în BUCUREŞTI! Ţinta era premierul ROMÂNIEI

Aşa s-a aşternut liniştea în vila situată la numărul 5 al unei străduţe din cartierul Gruia, Cluj-Napoca. Însă, nu pentru mult timp. Vecina a reuşit să-i supere din nou pe soţii Piersic.

Aşa se explică recenta cerere înregistrată pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca, în care Florin Piersic şi soţia sa, Ana, sunt reclamaţi, iar pârăta este nimeni alta decât vecina Ana Deszo. ”Eu nu ştiu prea multe. Probabil avocata noastră a iniţiat un nou proces. De ce să pierdem pivniţa noastră? Ea vrea să vândă apartamentul cu pivniţa noastră. Pivniţa e împărţită în jumătate. Este o furtună într-un pahar de apă, pentru că noi am câştigat, dar femeia aia nu e mulţumită”,  a declarat, pentru Click!, Florin Piersic.

CITESTE SI: CONCURS NATIONAL! Câştigi tablete instant cu un singur CLICK!