Florin Salam, la un pas sa fie linşat de fani. Maneliştii nu au mai ţinut cont de nimic!

Florin Salam

Florin Salam şi membrii formaţiei sale au fost foarte aproape să fie bătuţi în timpul unui concert în care fanii s-au încăierat între ei, scrie Spynews.

CITESTE SI: Cristi Borcea a încercat să ”evadeze” de la Jilava! Gardienii i-au încurcat planurile

Celebrul manelist a trăit clipe de groază în timpul unui concert în care fanii săi dansau foarte aproape de locul în care se afla formaţia. Incidentul a fost filmat de unul dintre petrecăreţi, care a postat apoi imaginile pe internet.

În imagini se vede cum, iniţial, mai mulţi bărbaţi au început să se certe, după care s-au apucat să se bată în toată regula.

CITESTE SI: ANDREEA MARIN, geloasă pe MIHAELA RĂDULESCU! De ce e geloasă pe rivala de-o viaţă

Cu adrenalina la nivel maxim, bătăuşii nu au mai ţinut cont de nimic şi au început să-şi împartă lovituri inclusiv printre lăutari. Vizibil speriat, Florin Salam a întrerupt, pentru o vreme, spectacolul, până când spiritele s-au liniştit.

De altfel, lăuarii sunt obişnuiţi să asiste la incidente violente, care au loc destul de frecvent în localurile de manele, însă, în general, securitatea lor este asigurată de bodzguarzi.

CITESTE SI: Il vezi zilnic la TV, dar nu stiai ca este iubitul Flaviei de la Neatza! Nu e Dani Oţil, ci alt personaj super celebru!