Foarte tare! Ce parte a corpului iti speli prima oara la dus? Uite ce spune asta despre tine!

SHO

Atunci cand intri la dus, ai un ritual de infrumusetare. Stiai insa ca acesta iti poate spune cel fel de personalitate ai, in functie de ce parte a corpului iti speli prima oara?

Parul – Esti o persoana creativa, iti place sa visezi si poti realiza ceea ce altii nu reusesc. Lucrezi neincetat pentru a-ti atinge scopul. Banii nu sunt asa importanti pentru tine. Iti place sa ii faci pe plac partenerului.

FANTASTIC! Biletele de cotă 84 şi 2504 au intrat! URMEAZĂ CELE MAI TARI COTE: 1363 si 1988!

Pieptul – Esti o persoana pragmatica, simpla, onesta si directa. Esti nerabdatoare si nu iti place sa fii distrasa. Nu trebuie sa iti mai faci atatea griji.

Axila – Esti o persoana de incredere, populara si mereu gata sa ii ajute pe cei din jur. Cateodata, nu reusesti sa iti dai seama ce fel de persoane ai langa tine. Ai incredere in toata lumea.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Fata – Banii sunt foarte important pentru tine si faci orice pentru a-i obtine. Iti place sa ai multe persoane in jurul tau de care sa profiti cand ai nevoie. Lumea pare sa nu te inteleaga, insa asta nu te preocupa. Ai o imaginatie bogata si foarte multe dorinte.

Umerii – Esti responsabila si te dedici 100% lucrurilor pe care le ai de facut. Esti singuratica, insa acesta este modul tau de a-ti reincarca bateriile. Iti faci prieteni pe viata. Nu esti atrasa de bani. Esti credincioasa si stabila.

Alte parti ale corpului – Nu iesi deloc in evidenta. Ai putine puncte slabe, insa nu iti arati potentialul. Ai imaginatie si esti pasionala. Iti este frica de esec.