Fostul soț al Lorei spune tot! Dan Badea rupe TĂCEREA

Dan Badea si Lora

A existat un moment, în timp și spațiu, când o relație „pentru totdeauna“ dintre Marius Moga și Iulia Vântur ar fi fost posibilă. Poate chiar scrisă în stele, scrie Cancan.

Însă acest lucru nu s-a întâmplat din cauza unui alt personaj, la fel de celebru precum cuplul Moga & Vântur, care cu o singură glumiță a stricat tot. Fostul soț al Lorei, comediantul Dan Badea s-a gândit să își mai diversifice repertoriul de glume, iar așa a apărut și poanta care a adus sfârșitul într-o relație celebră.

CITESTE SI: DESCOPERIRE URIAŞĂ! A fost găsit fructul care ucide celulele canceroase de 1.000 ori mai rapid decât chimioterapia

Fals! Nu eşti pe ritm!

„Era Iulia Vântur în public şi am o glumă cu ea şi cu Moga. Mi-am imaginat cum fac dragoste diverse cupluri VIP care au diverse meserii. Am întrebat-o înainte dacă pot spune gluma cu ea şi mi-a dat acordul. Şi-am zis: Îţi dai seama când fac ei dragoste şi Iulia face «Aaaaaa!», Moga, din reflex, zice: «Fals! Nu eşti pe ritm!». Toată lumea a râs. Pe urmă m-am întâlnit cu Moga în altă parte şi mi-a zis: «Băi, eram puţin certaţi şi veneam la ea cu un buchet imens de trandafiri, că ştiam că e la spectacol. Fix atunci ai zis tu gluma aceea… Am aruncat trandafirii şi am plecat». Se mai întâmplă şi de-astea, dar oamenii inteligenţi nu se supără”, a explicat fostul soț al Lorei.

CITESTE SI: Cristi Borcea a încercat să ”evadeze” de la Jilava! Gardienii i-au încurcat planurile

Povestea vine după ce postul TV Comedy Central a anunțat că începând cu luna aprilie a acestui an va difuza un nou serial, care îl are în distribuție și pe Dan Badea. Umoristul va apărea într-un show televizat de stand-up comedy și cel mai probabil veți putea auzi și gluma care a pus punct iubirii dintre Marius Moga și Iulia Vântur.

Dacă o glumă a reușit să le strice celor doi ploile, repectiv, să le dea peste cap planurile de cuplu așa-zis îndrăgostit, noi nu putem decât să ne dăm cu părerea: n-a fost să fie!

CITESTE SI: Il vezi zilnic la TV, dar nu stiai ca este iubitul Flaviei de la Neatza! Nu e Dani Oţil, ci alt personaj super celebru!