Fotografia zilei: Dominic, fiul Antoniei, în braţe la Carla’s Dreams

Carla

Sâmbătă, la Arenele Romane, a avut loc concertul Carla’s Dreams, iar fanii trupei au putut asculta în premieră piesa „Sună-mă”, în colaborare cu Antonia.

Melodia se apropie cu rapiditate de 1 milion de vizualizări pe YouTube şi este promovată intens pe toate radiourile.

În aceasta dimineaţa, Antonia şi-a cucerit fanii cu o fotografie adorabila în care Dominic, fiul ei şi al lui Alex Velea, se afla în braţele artistului Carla’s Dreams. Pustiul a crescut, are acum 1 an si 5 luni si nu pare speriat deloc de fata pictata a lui Carla’s Dreams. In timp ce unii fani au considerat fotografia adorabila, altii i-au reprosat Antoniei ca isi sperie astfel copilul.

„La PROFm in dimineata aceasta live. Cantam ‪#‎SunaMa cu Carla’s Dreams si Dominic”, a scris Antonia in dreptul fotografiei care a strâns până acum peste 15.000 de like-uri.

Carala’s Dreams nu este la prima colaborare cu Antonia, cei doi cântând alături de INNA şi Dara melodia ”Fie ce-o fi”. De asemenea, Loredana şi Delia au colaborat cu Carla’s Dreams, considerat un adevărat fenomen datorită ascensiunii incredibile pe care a avut-o într-un timp foarte scurt.