Fotografii neașteptate! Andra pe mâinile mediciilor de la SMURD, la concertul Maroon 5

Andra

Andra a ajuns la concertul Maroon 5 direct de la aeroport și a rezistat celor două ore de spectacol în ciuda unei suprasolicitari fizice ridicate (în seara dinaintea show-ului din Piața Constituției solista a cântat la rândul ei, în Roma, Italia).

Neținând cont de oboseală artista a insistat să fie prezentă la concertul americanilor de la București, și s-a străduit să păstreze zâmbetul pe buze, ca și cum ar fi fost una dintre cele mai fericite zile din viața sa.

Andra nu a refuzat nici o solicitare de a se fotografia cu susținătorii săi, fie că erau copii de-o șchioapă, jandarmi, agenți de securitate, ba chiar paramedicii SMURD mobilizați la fața locului și cadre ale Inspectoratului General Situații de Urgență, aceștia din urmă fiind cei ce i-au administrat artistei o doză bună de amuzament și bună dispoziție.

Însoțită de soțul său, Cătălin Măruță, populara interpretă a dansat ca o adolescentă pe succesele trupei, amintim: ”Harder to breathe”, ”Sunday Morning”, Wake Up Call” ori ”This Love”.