Gabi Cristea se pregătește să devină mamă. Tavi Clonda a dezvăluit totul

Tavi Clonda

CANCAN.ro a aflat de la Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, că se pregătesc intens pentru meseria de părinți, motiv pentru care anul acesta vor finaliza și lucrările la casa în lucru.

CITESTE SI: ÎNFIORĂTOR! Iată cine construiește ARCA Apocalipsei. Bogații lumii se pregătesc de un cataclism?

Tavi Clonda speră ca în perioada următoare Gabriela Cristea să-l facă tătic. Cei doi soți își doresc foarte mult copii și vor în viiitorul apropiat să se bucure de prezența unui bebeluș în casa lor, mai ales că anul acesta vor finaliza și casa în lucru din Corbeanca. Mai multe ne-a povestit chiar Tavi despre acest subiect.

”Acum ne construim o casă, acum stăm în afara Bucureștiului într-un complex foarte frumos. O să avem o casă, pentu că ne place să fim înconjurați de mulți prieteni, familie, ne dorim să facem și copii, să umplem casa cu copii, să ne luăm și câini.”, a declarat Tavi Clonda, pentru CANCAN.ro.

CITESTE SI: Soţul Andreei Marin, surprins la film cu o blondă sexy şi tatuată

Artistul a fost prezenta la premiile TV Mania, unde nu a venit însoțit de soția lui, Gabriela Cristea, ci de echipa Kanal D. Tavi s-a justificat pentru faptul că e singur, iar răspunsul lui sigur va fi și pe placul prezentatoarei TV.

”Sunt singurel, se mai întâmplă să vin și singur. Avem emisiunea ”Te vreau lângă mine”, avem emisie și am zis să ies și eu holtei, Gabi nu se supără, ea trebuie să se odihnească, femeile trebuie protejate. Fabi este piesa de rezistență în emisiunea ”Te vreau lângă mine. Am devenit un cuplu după o lună și jumătate de emisiune. Am dat sens emisiunii. Când sunt în direct și suntem în dificultate,  ne dăm energie unul altuia. Suntem o echipă, ne place să lucrăm împreună.”, a declarat Tavi Clonda, pentru CANCAN.ro.

CITESTE SI: A câstigat peste 35.000 de euro la PARIURI! A jucat un BILET BOMBĂ de cota 1006! Unde găseşti aceste BILETE de cote MARI