Gabriela Cristea, primele declarații despre reacția avuta când Mirela Vaida a câștigat premiul pentru „Cel mai bun prezentator TV”

img

Gabriela Cristea nu se dezminte! Prezentatoarea TV s-a luat la hartă cu prietenii virtuali care au criticat-o pentru reacția deplasată avuta după ce a văzut că Mirela Vaida a câștigat premiul pentru „cel mai bun prezentator TV”.

Gabriela Cristea a fost aspru criticată de fani pentru reacția deplasată avuta în urmă cu câteva zile, după ce a văzut că Mirela Vaida a fost desemnată „cel mai bun prezentator TV”.

Un român este CEL MAI BUN PARIOR din LUME! Are procentaj de peste 90%! CUM POTI AFLA CE pariaza zilnic

Criticile nu au întârziat să apăra nici pe pagină de Facebook a Gabrielei Cristea, care nu s-a dezmințit și s-a luat la hartă cu fanii.

Fan: Degeaba ați câștigat aseară, la caracter sunteți 0. Nu știți să pierdeți și nu aveți puterea de a recunoaște că cineva este mai bun decât voi.

Gabriela Cristea: Mai bun la ce? E loc pentru toată lumea.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!

Fan: Am văzut, da.De aceea Clonda o ironiza pe Mirela. S-a văzut clar că v-ați ofticat.

Gabriela Cristea: De ce nu discutați cu domnul Clonda? Eu una nu am de ce să mă oftic.

Cine e Gabriela Cristea

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt căsătoriţi din 2015 şi nu au făcut un secret din dorinţa de a avea un copil, aşa că nu ar fi exclus ca noua imagine a prezentatoarei tv să fie cauzată de tratamentele pentru o eventuală sarcină.

Cine e Mirela Vaida

Mirela Boureanu Vaida și-a luat concediu prenatal în vară, iar de atunci cea care prezintă „Mireasă pentru fiul meu” este actriţa Paula Chirilă.