Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în culmea fericirii. ”De câteva zile ne-a schimbat viața tuturor”

Tavi Clonda

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au o căsnicie fericită. Cei doi se înţeleg de minune şi aşteaptă cu nerăbdare să devină părinţi. Până atunci însă ei și-au mărit deja familia cu… încă un cățel.

Pentru că aveau un ciobănesc german mascul, cei doi s-au gândit să-i aducă acestuia o parteneră de viață. Cu doi patrupezi, Gabriela și soțul ei sunt extrem de fericiți și au împărtășit bucuria loc cu prietenii virtuali. ”Ea este Glory, partenera de viață a lui Oxford. De câteva zile ne-a schimbat viața tuturor!!! Glory+Oxford=Love”, a scris Gabriela Cristea, alături de fotografiile cu cei doi căței superbi.

Altfel, Gabriela Cristea și Tavi Clonda își doresc foarte mult să devină părinți, așa că au mers la control pentru a vedea dacă din punct de vedere medical pot avea copii pe cale naturală. ”Am fost la ginecolog cu Gabi, suntem OK amândoi. Nu luăm în calcul inseminarea artificială, tocmai pentru că ni s-a spus că putem avea copil pe cale naturală. Deja ne-am pus pe treabă”, a mărturisit Tavi Clonda, acum ceva timp, pentru Libertatea.