Gabriela Firea a făcut apel la CGMB să voteze rectificarea bugetară vizând RATB şi Centrul de Protecţia Plantelor

firea

rimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut un apel, joi, la începutul şedinţei extraordinare a CGMB, ca membrii Consiliului să aprobe rectificarea bugetară vizând RATB şi Centrul de Protecţia Plantelor, subliniind că este vorba despre proiecte ‘foarte necesare’ Bucureştiului.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

‘(Pentru – n.r.) investiţiile mult aşteptate de către cetăţeni pentru RATB, rectificarea bugetară de azi propune o sumă de 7,3 milioane de euro, bani care vor fi folosiţi pentru cumpărarea de piese, repararea aerului condiţionat şi alte necesităţi tehnice pentru autobuzele din Capitală’, a precizat edilul general.

Firea a făcut referire şi la acordarea unei sume de 96.000 de euro Centrului de Protecţia Plantelor, în vederea realizării dezinsecţiei în parcuri. ‘Vă rog frumos să fiţi de acord şi cu această iniţiativă, ca dezinsecţia în Capitală să se realizeze prin resurse proprii, deoarece există acum un litigiu care nu ştim când se va finaliza între firmele care au participat la licitaţia organizată în această vară, iar bucureştenii, în acest moment, au depus foarte multe petiţii şi reclamaţii din cauza faptului că parcurile şi spaţiile verzi au foarte mulţi ţânţari. Prin urmare, Centrul de Protecţia Plantelor va primi, în urma rectificării, 96.000 de euro’, a precizat ea.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Pe de altă parte, primarul general a menţionat că rectificarea bugetară pentru RADET nu mai este necesară, deoarece suma de 14 milioane de euro va fi oferită prin deconturi directe.

‘Cât priveşte rectificarea anunţată, necesară RADET, după informaţiile pe care le-am obţinut de la directorii noştri de specialitate şi din discuţiile pe care le-am purtat în aceste zile cu reprezentanţii RADET şi Elcen, nu mai e nevoie de o rectificare bugetară, deoarece există suma bugetată de 14 milioane de euro. Decontarea va fi făcută cât de curând posibil, în aceste zile. Practic, nu a mai fost nevoie de o rectificare ca în cazul RATB şi al Centrului de Protecţia Plantelor’, a spus ea.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!