Gafă INCREDIBILĂ făcută de Carmen Iohannis la Zidul Plângerii. Prima Doamnă a ŞOCAT pe toată lumea

Carmen Iohannis

Prima Domană nu se lasă cu una cu două şi stârneşte controverse la aproape fiecare apariţie publică. De acesată dată, Carmen Iohannis, aflându-se în Israel, a vizitat Zidul Plângerii, ocazie cu care a purtat o pereche de şlapi asortaţi la o rochie scurtă.

CITESTE SI: Andra, imagini de colectie! Uite-o cum arata in tinerete cand facea pe chelnerita intr-un restaurant

Ţinuta lui Carmen Iohannis nu a fost una tocmai potrivită pentru acest eveniment, ba mai mult de atât aceasta a demonstrat că nu a fost un incident singular şi asta deoarece,

Prima Doamnă a purtat o fustă scurtă şi a avut capul neacoperit şi marţi când a vizitat Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, unde s-a întâlnit împreună cu preşedintele cu patriarhul Ierusalimului, Teofil.

CITESTE SI: DESCOPERIRE URIAŞĂ! A fost găsit fructul care ucide celulele canceroase de 1.000 ori mai rapid decât chimioterapia

Presedintele Klaus Iohannis face, incepand de duminica seara, o vizita de stat in Israel si Palestina, pe agenda figurand intalniri cu omologul sau israelian, Reuven Rivlin, si cu premierul Benjamin Netanyahu.

Seful statului se va intalni cu lideri ai Parlamentului (Knesset) si cu alte oficialitati, dar si cu reprezentanti ai disaporei romane.

CITESTE SI: Il vezi zilnic la TV, dar nu stiai ca este iubitul Flaviei de la Neatza! Nu e Dani Oţil, ci alt personaj super celebru!