Gestul INCREDIBIL făcut de Betty Salam în ziua de 8 Martie

Salam8

CANCAN.ro a aflat că ziua de 8 Martie a fost una încărcată cu emoție și lacrimi pentru Betty Salam, care a ținut să-și viziteze mama la mormânt.

CITESTE SI: Andra, imagini de colectie! Uite-o cum arata in tinerete cand facea pe chelnerita intr-un restaurant

Îi seamănă leit

Betty Stoian, fiica artistului Florin Salam, este copia fidelă a mamei sale, Fănica, răpusă de cancer la doar 27 de ani. Adolescenta îi calcă pe umeri tatălui în ceea ce privește cariera de profesională și este la fel de liniștită ca și mama ei. Și pentru că a luat tot ce e mai bun de la ambii părinți și se numără printre cele mai cuminți fete de vedetă. Betty nu iese din cuvântul tatălui său, îl ascultă și îi cere sfatul în tot ceea ce face. Și pentru că își iubește nespus părinții, în special pe mama sa, care, din păcate, nu mai este printre noi, Betty a făcut un gest impresionant de 8 Martie. CANCAN.ro a aflat că tânăra s-a dus la cimitirul unde se odihnește pe veci Fănica, mama ei, i-a pus flori, lumânări și s-a rugat pentru ea. Fiica lui Salam a preferat să meargă singură la mormânt, pentru a avea un moment de reculegere cu mama ei, care o veghează din ceruri.

CITESTE SI: DESCOPERIRE URIAŞĂ! A fost găsit fructul care ucide celulele canceroase de 1.000 ori mai rapid decât chimioterapia

S-a întors din Dubai

Deși nu este pe deplin fericită, căci mama ei a murit când ea era doar un copil, Betty are o viață frumoasă. Tânăra are o relație de doi ani cu un tânăr pe nume Cătălin, împreună cu cfare a fost într-o vacanță în Dubai, însă copanie le-a ținut și mătușa tinerei, Aura, dar și câțiva prieteni.

CITESTE SI: Il vezi zilnic la TV, dar nu stiai ca este iubitul Flaviei de la Neatza! Nu e Dani Oţil, ci alt personaj super celebru!