Gesturi răvășitoare făcute pentru Mădălina Manole de bărbatul care i-a fost alături două decenii. Prietenie dincolo de moarte

madalina Manole

Mădălina Manole și Daniel Gheorghe au filmat împreună și un videoclip, iar bărbatul o însoțea la mai toate concertele. Acesta nu-și poate reveni nici acum după dispariția artistei.

Pe 14 iulie se împlinesc șase ani de la tragedia care șoca o țară întreagă, mai precis decesul Mădălinei Manole care s-a sinucis ingerând otravă chiar de ziua sa de naștere. Prietenii cei mai apropiați ai artistei nu s-au împăcat nici acum cu gândul că aceasta nu mai este și, în fiecare an, o comemorează și merg la cimitirul de lângă Ploiești, unde este înmormântată.

Daniel Gheorghe, cel care i-a fost nu doar fan, ci și confident și foarte bun amic, timp de 22 de ani, potrivit propriilor mărturisiri, o păstrează și acum vie în gândurile sale. Bărbatul ne-a făcut o dezvăluire șoc: în fiecare an, la început de iulie, el îi scrie Mădălinei o scrisoare convins fiind că acolo unde se află artista, ea se face auzită.

”Astfel îmi exprim respectul și dragostea celei care timp de 22 de ani mi-a fost prietenă de suflet”, ne-a spus acesta.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Îi scrie în fiecare an

În ceeea ce privește conținutul scrisorii, acesta este unul emoționant.

”Mi-aş dori să pot schimba trecutul, să dau timpul înapoi. Aş vrea să fie totul bine, să te văd din nou zâmbind. Aş vrea să ştiu cum eşti, ce simţi. Aş vrea să fie ca înainte, doar asta vreau, te rog eu, nu uita! Aş vrea să mă chemi la spectacole, să te privesc, să te ascult şi să zâmbim mereu. Dar astea-s vise de ale mele, dar am să încerc să le realizez. Am gânduri, dar tu ești departe… N-am să renunţ, chiar dacă e lung drumul, dar vocea ta îmi călăuzește pașii către tine… Te cunosc de multă vreme, sau de puțină vreme? Mai contează oare? Contează numai prietenia! Și totuși mi-ai oferit zâmbete, râsete, bucurie și o nespusă onoare să mă număr printre prietenii tăi. Nu aș vrea să crezi vreodată că am nevoie de un motiv anume să iți arăt cât însemni pentru mine. Și știu sigur că nu numai pentru mine. Știu sigur că ai reușit să strângi în jurul tău oameni care stiu să te aprecieze, să te iubească. Vei spune că nu dai nimic special. Ba da, pentru că nu puțini oameni știu să semene și să crească așa de frumos prietenia adevarată. De fapt, ești primul OM care m-a învățat să iert, să iubesc muzica. Tu ești lumina ochilor mei! Viața mea e mai bogată pentru că te-am cunoscut, și pot spune asta cu sinceritate. Și sunt lucruri pe care m-ai învățat, și care nu se pot răsplăti cu altceva decât afecțiune și recunoștință. Și sper ca măcar atât să mă învrednicesc să iti ofer mereu… Și atâta vreme cât mă vei numi printre prietenii tăi, știu că nici timpul ce va trece de acum încolo nu va curge în zadar! De aici de pe pământ, voi trimite „scrisori imaginare” către neant ştiind că „acolo” există cineva care nu va rămâne nepăsător, şi gândul acesta mă va umple de bucurie, de tristeţe, şi cu tăinuită grijă îmi voi ascunde marea de lacrimi”, a scris Daniel Gheorghe.

I-a făcut tablou pentru cimitir

Ca-n fiecare an, Daniel Gheorghe îi va duce Mădălinei la mormânt și un tablou cu portretul ei. ”Sâmbăta aceasta voi merge la cimitir. În fiecare an tabloul adus a dispărut, știu doar că, anul trecut, l-a luat acasă mama Mădălinei”, a mai spus Daniel Gheorghe.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!