GHINION TERIBIL la pariuri: un singur meci l-a scos de pe un bilet de cotă 1000. Celelalte 25 de meciuri intraseră

Cristiano Ronaldo

Un parior din Romania a avut un ghinion teribil. A pariat 26 de meciuri pe un bilet, iar cota finală era incredibilă! Mai precis, a avut cotă finală 1067! Da, peste o mie!

Le-a pariat pe toate simplu, pe un singur bilet. Cele mai multe dintre meciuri fuseseră luate de la FanatikSport, din biletele transmise de FanatikSport către abonaţi, iar o parte dintre ele au venit din inspiraţia pariorului.

Ca o paranteză, cam multe meciuri pe un singur bilet, sunt de părere specialiştii.

Şi a pus o sumă modică pe bilet, doar un singur leu, parcă nici el neavând speranţa că vor intra atât de multe. Şi, din nefericire, dramatismul absolut a venit de la un singur meci, o singură partidă, de cotă mică, 1,32, care nu s-a terminat conform aşteptărilor.

Dar IATĂ cel mai ghinionist BILET:

Bilet ghinion

Cum poti obtine ponturi si bilete bune

Daca doresti ponturi si bilete bune, există o singură soluţie: nu mai sta după toţi amatorii de pe net, mergi pe mâna celor de la FanatikSport!

Am avut două luni de vis, am castigat peste 16.000 de lei (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele doua luni). Iar ultima perioada e excelenta, 5 bilete principale ale zilei au intrat in ultimele sapte zile. Iar in ultimele 16 zile, avem 12 succese! (Click AICI pentru a vedea fiecare BILET).

Veste bună

Vestea bună e că oricine poate face bani acum la pariuri. Există o singură condiţie: să intraţi în comunitatea FanatikSport, să vă abonaţi la biletele noastre. Da, oricine poate acum beneficia de experienţa noastră, oricine poate paria BILETELE SIGURE, BILETELE de cote mari, PONTURILE progresive, MECIURILE SUSPECTE trimise de noi. Un singur lucru trebuie făcut: să vă abonaţi la noi (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)!

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Unele luni au fost de-a dreptul fantastice pentru cei care au pariat biletele noastre. Cum a fost luna februarie când Biletul lui Florin a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

De asemenea, biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).