Gianina din „Las Fierbinţi“ e complet transformată! Aşa arată acum

Geanina inainte si dupa

Actiţa care îi dă suflul de „fătucă cuminte“ Gianinei din serialul „Las Fierbinţi“ apare transformată, într-o fotografie pe care a postat-o pe Facebook, în după-amiaza de luni.

CITESTE SI: ANDREEA MARIN, parasita pentru o alta femeie! Afla cine e Ramona Ileana

Actriţa Anca Dumitra a vrut să le arate fanilor săi de pe reţeaua socială ce schimbare de look şi-a făcut, aşa că a postat o fotografie cu „noua ea“. În imagine, Gianina din serialul „Las Fierbinţi“, de care românii s-au îndrăgostit încă de la primul episod, pare să fi trecut pe la hairstylist, pentru că părul său este încreţit şi are o nuanţă vişinie.

Din câte se pare, din postarea de pe Facebook a actriţei, schimbarea de look e una care a venit în urma unor spectacole de teatru în care joacă. Deşi o însufleţeşte pe Gianina în serialul de comedie difuzat de ProTV, marea dragoste a Ancăi Dumitra pare să fie tot teatrul. Actriţa va apărea pe scenă în piesa „Mizantropul“ de Moliere, iar între repetiţii a prins cel mai probabil un moment în care să le arate internauţilor printr-o fotografie cum va putea fi recunoscută în acest spectacol.

CITESTE SI: PATRU zodii de femei care au doar relații de durată. Nu vor avea niciodată AVENTURI

Mai mult decât atât, Anca Dumitra pare să-i fi cucerit pe domni şi în viaţa reală, nu doar în serialul în care o joacă pe Gianina. Asta deoarece aprecierile nu au lipsit, iar fanii i-au lăsat nenumărate mesaje în care îi laudă noua apariţie.„Doamne, cât eşti de frumoasă“, „Ai nişte ochişori superbi“ sau „Îţi stă foarte bine cu părul creţ“, au fost doar câteva dintre replicile fanilor.

CITESTE SI: STRIGĂTOR LA CER! Cum a putut să apară Alina Eremia în fața COPIILOR. Cei din primul rând au văzut ABSOLUT TOT