Gigi Becali a mers sa faca piata si a aruncat cu bani in toata lumea, mai ceva ca la lautari

Becali

Gigi Becali iubeste sa faca piata pentru familia sa si aproape zilnic merge la cumparaturi. Deja nu mai este niciun secret ca latifundiarul din Pipera alege doar produsele traditionale si bio, in special lactatele sau preparatele facute de tarani. Mai exact, Gigi are piata sa preferata acolo unde este primit ca un rege.

Cand seful Stelei isi face aparitia la tarabe, lumea lasa munca si se strange ca la spectacol. Asa s-a intamplat si in Vinerea Mare. Becali a mers sa ia tot ce era necesar pentru Paste si a facut un adevarat show in piata. Printre tarabe, Gigi a reusit sa ofere si cele mai tari imagini cu el din 2016.

Cu mersul sau triumfator, afaceristul a bagat mana in buzunarul de la sacou si a inceput sa arunce, in stanga si-n dreapta, cu sute de lei. Nici nu mai conta ca pe langa el treceau oameni care poate nu aveau nevoie de banii sai – Becali oferea tuturor o mica atentie, acum de Paste.

Si cum era normal, a fost cineva care a reusit sa-l si enerveze pe nea Gigi. O cersetoare care-si alapta pruncul la san l-a scos pe seful Stelei din minti. „Nu mai sta cu sanul pe afara, in fata la oameni. Du-te si alapteaza in alta parte, stai pe strada, asa?!”, i-a reprosat Becali femeii.