Gigi Becali, gest fabulos pentru Zina Dumitrescu! I-a sarit in ajutor cand a aflat ca a fost abandonata

Becali11

Zina Dumitrescu a primit in sfarsit o veste buna. Gigi Becali a decis sa sara in ajutorul „mamei modei romanesti”, abandonata intr-un azil de batrani.

Gigi Becali mai face o fapta buna. De data aceasta el s-a hotarat sa-i faca batranetea mai linistita Zinei Dumitrescu, fosta creatoare de moda aflata in prezent intr-un azil din apropierea Bucurestiului.

Mama Zina a fost lasata de izbeliste de rude si prieteni, iar fiul ei n-a mai vizitat-o de aproximativ un an, acesta neplatindu-i nici macar cazarea si tratamentul. Datoriile acumulate la azil au ajuns sa treaca de 50.000 de lei, iar Zina Dumitrescu a ramas practic la mana conducerii azilului. Marele ei noroc este ca Ion Cassian, directorul insititutiei, e prieten de peste 25 de ani cu Zina si e decis sa n-o lase pe drumuri. Chiar si asa, acesta are mari dificultati in a mai suporta cheltuielile femeii din propriul buzunar.

„Fiul doamnei Zina n-a mai trecut pe la ea de aproximativ un an. Intre timp s-au acumulat datorii mari, foarte mari. Ganditi-va doar ca un loc la noi costa intre 2.500 si 4.500 de lei, iar in cazul doameni Zina se mai adauga tratamentul pe care trebuie sa-l ia zilnic si pe care-l platesc din banii mei. In plus, doamna Zina are si anumite solicitari pe care incercam sa le satisfacem. Acum s-a mai incalzit si vreau s-o duc la mare, la Mamaia. Isi doreste foarte mult sa vada o data litoralul”, a declarat Ion Cassian pentru WOWbiz.ro.

In urma cu cayeva zile, Gigi Becali a aflat din presa despre situatia grea in care se afla in acest moment Zina Dumitrescu si a luat deja legatura cu conducerea spitalului pentru a efectua o donatie generoasa. Gigi s-a aratat dispus sa plateasca din datoriile acumulate si sa ofere si ceva in plus pentru ca urmatoarele luni, Mama Zina sa beneficieze de toate conditiile necesare si de tratament.