Grăsuţul prinţ de la Strehaia şi DANA Criminala, apariţie comică cu căţeluşii şi „majordomul“

Leo

Leo de la Strehaia pare să fie un fan convins al ieşirilor prin parc, iar CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România l-a filmat pe cel care s-a autoproclamat ca fiind „regele ţiganilor“ când a dat o tură prin parc cu bicicleta, alături de soţia sa, dar şi de „micul său ajutor“.

Nu ştim dacă adepta ieşirilor în natură este sau nu Dana Criminala, dar de când s-a căsătorit cu aceasta, Leo de la Strehaia pare să iasă tot mai des la plimbări prin parc. Miercuri după-amiază, Leo alături de Dana, dar şi de ajutorul său de nădejde, un tânăr care pare să aibă grijă să nu le lipsească nimic celor doi, au ieşit la o nouă plimbare printr-un parc din zona Băneasa.

Imediat ce s-au dat jos din maşină, cei trei alături de nelipsiţii căţeluşi au mers ţintă să închirieze – aţi ghicit: trei biciclete. Leo a fost cel care s-a ocupat de treburile birocratice, pentru că a dat cu subsemnatul pentru acestea, timp în care tânărul nu a contenit vreo clipă să se comporte exact ca un „majordom“ i-a pus telefonul lui Leo de la Strehaia, dar şi cheile de la maşină, la loc sigur, într-un buzunar al sacoului.

Pentru a putea urca în şaua bicicletei, Leo a trebuit să recurgă la un gest mai puţin obişnuit. Aşa că, grăsuţul prinţ de la Strehaia şi-a dat seama că are o mică-mare problemă, care s-ar putea să îl încurce la pedalat.

Cea care nu îi dădea lui Leo pace era tocmai burta, de care şi-a dat seama că îl va incomoda în plimbare. Ca să rezolve rapid problema, soţul Danei Criminala a găsit şi o soluţie rapidă: s-a descheiat la curea şi, respectiv, la pantaloni, s-a aşezat înapoi în şa, după care şi-a început plimbarea, avându-i alături pe aleasa inimii sale, pe majordom, dar şi pe nelipsiţii căţeluşi.