Guţă, şocat de condamnarea la închisoare a Narcisei: „Judecătorul trebuia să ţină cont de Alberto”

guta2

Nicolae Guţă nu-şi mai găseşte liniştea după ce Narcisa a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare. Manelistul speră totuşi ca aceasta să scape de pedepsă dar spune că, în cazul nefericit în care judecătorul va menţine decizia, îl va lua el pe Alberto, la Petroşani.

CITESTE SI: PATRU zodii de femei care au doar relații de durată. Nu vor avea niciodată AVENTURI

Condamnarea la patru ani de închisoare a Narcisei l-a şocat pe Nicolae Guţă. Manelistul crede că judecătorul putea fi mai blând cu aceasta, dat fiind faptul că are un copil în creştere.

În cazul în care, spune el, fosta lui soţie va ajunge după gratii, el îl va lua pe Alberto la Petroşani.

Dacă se va ajunge, Doamne fereşte, ca Narcisa… mă gândesc cu groază… Sunt bulversat şi indignat. Domnul judecător trebuia să ţină cont de Alberto şi de faptul cănu a fost o tâlhărie, totul a fost sub presiunea nervilor şi la gelozie.
A făcut puţin uz de funcţie… cred că mergea o suspendare şi dacă Narcisa mai făcea ceva… să îi fi pus o clauză că dacă mai greşeşte îşi ia şi pedeapsa asta.

CITESTE SI: ANDREEA MARIN, parasita pentru o alta femeie! Afla cine e Ramona Ileana

Dânsul nu a gândit că se pot distruge destine. Singura scăpare ar fi să îl duc pe Alberto al Petroşani, pentru că eu în Bucureşti nu am pe nimeni”, a spus Nicolae Guţă, la Antena Stars.

Cum a ajuns Narcisa să fie condamnată la închisoare

În luna octombrie a anului 2014, Narcisa, foarte geloasă pe Beyonce, care îi născuse un copil lui Guţă în urmă cu câteva luni, s-a dus să vorbească cu ea, la locuinţa manelistului din Popeşti Leordeni. Tânăra nu i-a dat drumul la uşă, astfel că Narcisa a spart geamul casei şi a intrat prin efracţie. Fosta soţie a manelistului a bătut-o atunci pe tânără şi a plecat din casă cu bani şi cu câteva obiecte.

CITESTE SI: A câstigat peste 35.000 de euro la PARIURI! A jucat un BILET BOMBĂ de cota 1006! Unde găseşti aceste BILETE de cote MARI

De frică, Beyonce a vrut atunci să se arunce pe geam, dar a fost oprită de fosta soţie a manelistului. „M-a pus să stau în genunchi, să filmeze să arate la televizor. M-au tras de păr, de mâini”, spunea atunci, Beyonce.

În momentul comiterii faptelor, Narcisa era însoţită de fiul cel mare, de nora ei şi de Alberto, iar Beyonce se afla în casă cu fetiţa ei, Anais (care avea atunci trei luni) şi cu mama sa.

CITESTE SI: STRIGĂTOR LA CER! Cum a putut să apară Alina Eremia în fața COPIILOR. Cei din primul rând au văzut ABSOLUT TOT