Gyuri Pascu a murit in casa femeii care l-a parasit dupa 17 ani de casnicie!

familie_11

Ioan Gyuri Pascu a murit, azi de dimineata, in urma unui stop cardiac. Surprinzator, artistul se afla in casa fostei sotii de care divortase in 2010!

Gyuri2

 

In ciuda unei separari controversate, Gyuri avea, in ultima perioada, o relatie destul de buna cu femeia care i-a fost partenera de viata ani de zile.

De altfel este arhicunoscut  faptul ca Pascu a fost casatorit cu Daniela timp de 17 ani, din 1993, iar din relatia lor a rezultat o fata. Din pacate, povestea de iubire s-a curmat brusc in urma cu sase ani, atunci cand, spre marea uimire a apropiatilor, ei au ajuns in fata judecatorilor pentru a pune capat casniciei. S-a vorbit atunci despre decizia femeii de a depune actele la judecatorie, insa multi sustin ca ea avea dreptate, nu mai suporta atunci geloziile exagerate ale fostului membru  grupului Divertis, noptile lui albe si consumul de bere si de tigari.

Daca Daniela a luat o hotarare benefica pentru ea, in ceea ce-l priveste pe artist, divortul l-a distrus. El a venit in sala de judecata obosit si slabit, a stat doar 15 minute in fata oamenilor legii, iar la plecare, a declarat cu durere. „Numai Dumnezeu stie care a gresit mai mult. Vreau sa se termine odata totul”, a spus vedeta, apoi a specificat ca imobilul de 350.000 de euro in care locuia il va ceda nevestei si el se va muta,cu chirie, intr-un apartament cu doua camere.

 

Cu toate acestea, cand lucrurile s-au mai calmat, Daniela a fost persoana care l-a ajutat pe Gyuri dupa accidentul vascular avut un an mai tarziu, dar si de fiecare data cand a avut nevoie de ea. De ceva vreme, relatia lor era una chiar buna, poate si din acest motiv sa fi fost in ultimele clipe alaturi de ea.