H&M deschide, pe 1 septembrie, cel de-al 14-lea magazin din Bucureşti

H & M

H&M România inaugurează, 1 septembrie a.c., o nouă destinaţie de cumpărături pentru bucureşteni, în cadrul ParkLake, cel mai nou proiect comercial al Capitalei.

Potrivit unui comunicat de presa, H&M a deschis de la începutul anului 2016 alte patru noi unităţi în România, unitatea din ParkLake aducând pe hartă cel de-al 47-lea magazin din ţară al grupului.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

‘Dispus pe două niveluri şi cu o suprafaţă de vânzare de peste 2.300 mp, cel de-al 14-lea magazin al H&M din Bucureşti aduce vizitatorilor şi cumpărătorilor un mix al celor mai importante conceptele şi piese vestimentare ale brandului pentru femei, bărbaţi şi copii. Conceptele reunite in acest mix duc mai departe filosofia de brand a H&M, care promovează moda şi calitatea la cel mai bun preţ, în mod sustenabil’, se arată în comunicat.

Conform reprezentanţilor magazinului, ziua deschiderii va fi marcată de numeroase surprize, printre care se numără reducerile de 20% acordate pentru cumpărăturile de peste 150 de lei. De asemenea, primii 100 de vizitatori ai magazinului din data deschiderii vor primi câte un card de cumpărături în valoare de 50 de lei.

PARIURI FANTASTICE! Biletele de cotă 84 şi 2504 au intrat! URMEAZĂ CELE MAI TARI COTE: 1363 si 1988! PARIAZA-le acum!