Horia Brenciu, IRONIC la adresa lui Ștefan Bănică Junior! Află care este principalul motiv

Brenciu1

Spectacol de zile mari marți seară la „Berăria H” din Capitală. Muzica bună, voia bună și dansul au fost ca la ele acasă. Atmosfera a fost întreținută de artiști renumiți din România printre care Horia Brenciu, Lora sau Nelu Ploieșteanu.

CITESTE SI: Simona Gherghe dă CĂRŢILE pe FAŢĂ în privinţa relaţiei cu MĂRUŢĂ. RECUNOAŞTE TOT

Chiar dacă săptămână nu este la final, pentru mulți români nu contează acest aspect, deoarece ei se distrează oricând și în orice situație. Petrecăreții au dansat, în localul din București, până dimineață, pe melodiile cântate de artiștii lor preferați.

Un moment special a fost acela când Horia Brenciu împreună cu actorul Cosmin Natanticu au făcut glume pe seama lui Ștefan Bănică Jr., chiar dacă interpretul nu era prezent, scrie Cancan.ro. Cântărețul a făcut o comparație cu privirile la show-urile pe care le face el și fostul soț alAndreei Marin pe scenă.

CITESTE SI: Mirela Boureanu Vaida are un soţ ca-n poveşti: Cum arată soţul ei

Artistul a făcut referire la faptul că Bănică face spectacol pe scenă, în timp ce el face doar circ. Pentru a ironiza și mai mult situația, actorul Cosmin Natanticu a dorit să le spună tuturor care este diferența dintre el si Ștefan Bănică Jr.:

Horia Brenciu Eu nu mă înțeleg bine cu Ștefan, el face spectacol, eu fac circ… eu încă nu am ajuns la valoarea asta.
Cosmin Natanticu Știți care este diferența dintre dumneavoastră și Stefan Bănică?
Horia BrenciuCare?
Cosmin Natanticu 80 de kilograme.

CITESTE SI: NICOLETA LUCIU, sechestrată în propria căsnicie: ce interdicţie a primit de la soţul ei

Soția lui Horia Brenciu îl susține în tot ce face

La concert a fost prezentă și soția lui Horia Brenciu, Alice Dumitrescu cu care are și o fetiță perfect sănătoasă. Blonda a stat liniștită la masă și a savurat fiecare moment al partenerului său de viață, de pe scenă.

CITESTE SI: RUPTURĂ între Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner? Mihaela s-a îndrăgostit pe loc de un alt bărbat