HOROSCOP. Ce cumpene te aşteaptă în septembrie, în funcţie de zodie

cumpene_ghinion_zodii_43285300

HOROSCOP. Indiferent cum se aliniază planetele şi în ce zodie te-ai născut, nu e lună fără momente mai dificile. Uite ce cumpene au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte în luna septembrie.

BERBEC

Lucrurile încep să se mişte pe plan profesional şi amoros, dar vei avea ghinion în ceea ce priveşte starea ta de sănătate. Deşi nu ai avut probleme serioase până acum, înaintarea în vârstă vine cu afecţiuni de care poate nici nu ai auzit până acum. Mergi la medic la primele semnale de alarmă pe care ţi le transmite organismul!

TAUR

Luna septembrie este una dezastuoasă pentru tine, toate planurile vieţii tale sunt compromise. Viaţa sentimentală nu te satisface deloc, dar e mai bine să laşi să treacă puţin timp până să iei o decizie. Dacă la locul de muncă îţi merge bine şi ai câştiguri extrem de bani, un joc riscant pe care îl faci te va face să pierzi tot!

GEMENI

Unele neplăceri de la locul de muncă te vor agita atât de tare încât ţi-ar putea provoca probleme de sănătate. Totul depinde doar de tine, aşa că dacă e să ai ghinion luna aceasta, tu eşti cea care îl atrage. Eşti destul de descurcăreaţă şi ştii să ieşi din situaţii critice, de aceea înceară să stai mai liniştită şi să nu te mai agiţi atât!

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

RAC

Munca multă din această lună te va extenua fizic şi psihic. E posibil să ai nevoie de îngrijire medicală dacă nu te păstrezi şi va fi destul de enervant pentru tine. Ia o pauză atunci când finalizezi tot ce aveai mai important de făcut, pentru că dacă apuci să te îmbolnăveşti, cu greu vei reuşi să mai scapi din acest cerc vicios.

LEU

Sănătatea şi lipsa banilor îţi vor creea probleme serioase în luna septembrie. Din nefericire, în ciuda eforturilor tale de a câştiga mai mult, nu vei reuşi decât să îţi achiţi unele restanţe. Nu eşti deloc prudentă şi din dorinţa de a uita de griji, acţionezi iresponsabil şi vei suporta consecinţele.

FECIOARĂ

Dacă pe plan profesional, financiar sau amoros totul merge mai bine chiar decât te-ai fi aşteptat, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre sănătatea ta. Depui mari eforturi pentru ca toate să meargă strună, dar stresul şi oboseala te doboară spre sfârşitul lunii. Nu-ţi face griji! Totul se va rezolva cu o pauză bine-meritată.

BALANŢĂ

Nu vei avea parte de probleme serioase în această perioadă, însă nici nu va fi linişte complet. E posibil ca o gripă de sezon să îţi pună piedici în realizarea unor proiecte personale pe care ţi le-ai planificat cu multă sârguinţă. Acordă o mai mare atenţie aspectului tău fizic şi nu te neglija din acest punct de vedere chiar dacă ai multe pe cap!

SCORPION

O problemă de ordin sentimental îţi va da viaţa peste cap în această perioadă. Luna septembrie nu vine cu veşti bune pentru tine, însă te aşteptai la asta cu toate că sperai într-o minune. Dacă partenerul de viaţă este obsedat de tine, încearcă pe cât posibil să fugi din calea lui. Dezamăgirea va fi cuvântul cheie al acestor zile, dar ai noroc de prieteni buni şi de o familie care te susţine.

SĂGETĂTOR

Nu vei avea parte de necazuri, însă nici nu poţi spune că dă norocul peste tine luna asta. Încă de la începutul acestei luni vei întâmpina unele mici probleme cu partenerul de viaţă, dar pentru că nu este nimic nou, nu e panică. Ai învăţat că timpul le rezolvă pe toate şi chiar aşa e, la finalul acestei perioade lucrurile se vor linişti între voi!

CAPRICORN

E posibil ca graba să te împingă spre decizii total greşite pe plan amoros. Dacă apuci să faci vreo schimbare doar de capul tău, cu siguranţă îţi vei pune în cap iubitul şi nu vei reuşi să o mai scoţi la capăt. Un flirt aparent nevinovat cu un coleg de serviciu îţi poate aduce eşecul sentimental de care ţi-a fost mereu teamă. Încearcă să fii cât poţi de responsabilă şi prudentă!

FANTASTIC! BILETELE DE COTĂ 84 ŞI 2504 AU INTRAT! URMEAZĂ CELE MAI TARI COTE: 1363 SI 19

VĂRSĂTOR

Luna aceasta va fi un eşec total pentru tine. Nu îţi merge bine pe niciun plan al vieţii tale, iar problemele existente se agravează pe zi ce trece. Vor exista certuri aprinse cu partenerul din cauza banilor, bani care se împuţinează din ce în ce mai mult. Lipsurile şi neliniştea din sânul familiei îţi acutizează unele probleme de sănătate, aceasta e dovada vie că toate se leagă între ele!

PEŞTI

Dacă pe plan profesional sau financiar lucrurile încep să prindă contur, nu acelaşi lucru se poate spune despre viaţa ta amoroasă sau sectorul sănătăţii. Comportamentul tău faţă de cei dragi este total nepotrivit, iar agitaţia de care dai dovadă în fiecare zi te poate împinge către accidentări. Fii mai responsabilă