Horoscop: Ce le lipseşte cu adevărat zodiilor

horoscop_71899100

Astrele trădează acele aspecte care ar avea nevoie de o schimbare în viaţa nativilor, dezvăluind ce îi lipseşte fiecăruia cu adevărat.

 

Berbec

Nativul din zodia Berbecului ar trebui să îşi acorde timpul necesar pentru a lua contact mai des cu realitatea, fiindcă impulsivitatea îi împinge să ia decizii nepotrivite, în baza unor stări trecătoare.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Taur

Nativul din zodia Taurului are nevoie de câteva momente de relaxare, în care să renunţe pur şi simplu la dorinţa de a deţine mereu controlul.

Gemeni

Mai în glumă, mai în serios, Gemenii au nevoie de o palmă zdravănă, la figurat, dar şi de o cale prin care să reuşească să îşi echilibreze dispoziţia schimbătoare.

Rac

Adesea, Racii nu se pot exprima aşa cum îşi doresc. Ce le lipseşte nativilor este, de cele mai multe ori, un pachet de şerveţele, însoţit de o cutie de bomboane şi timpul necesar pentru a se reculege şi a-şi stăpâni emoţiile.

FANTASTIC! BILETELE DE COTĂ 84 ŞI 2504 AU INTRAT! URMEAZĂ CELE MAI TARI COTE: 1363 SI 1988!

Leu

Dornic de atenţie, Leul ar avea nevoie de o perioadă în care să stea departe de oglinzi şi aplauze, pentru a înţelege că viaţa este mult mai complexă, dincolo de admiraţia şi aprobarea celor din jur.

Fecioară

Mereu tentată să creeze scenarii, Fecioara ar avea nevoie de un masaj de relaxare sau de o activitate care să o ajute să uite pentru câteva clipe de grijile cotidiene.

Balanţă

Din dorinţa de a mulţumi pe toată lumea, Balanţei îi cam lipseşte coloana vertebrală.

Scorpion

Acestui nativ îi cam lipseşte controlul când vine vorba de sentimente. Pentru el e totul sau nimic şi nu înţelege că uneori trebuie să îţi temperezi avântul pentru a nu-i îndepărta pe cei din jur.

Săgetător

Mereu în căutare de aventuri, Săgetătorului îi lipseşte capacitatea de a sta locului măcar pentru câteva clipe

Capricorn

Singura problemă a Capricornilor este aceea că nu ştiu să nu mai ia viaţa atât de în serios.

Vărsător

Nativului din zodia Vărsătorului îi lipseşte disponibilitatea de a asculta cu adevărat. Este mereu cu gândul în altă parte, cel mai adesea cu mintea la propriile probleme.

Peşti

Nativul din zodia Peştilor ar trebui să înveţe să stea locului, cu picioarele bine înfipte în realitate. Fire volatilă, cel născut sub acest semn zodiacal se rătăceşte într-o lume a lui, departe de normele realităţii.