Horoscop Mihai Voropchievici 13-19 iunie 2016

Zodie lovitura

Horoscop Mihai Voropchievici 13-19 iunie 2016: Predictii importante de la cel mai cunoscut numerolog din Romania!

Horoscop Mihai Voropchievici 13-19 iunie 2016. Numerologul a facut principalele previziuni pentru saptamana mentionata. Afla ce se intampla cu fiecare zodie!

Horoscop Mihai Voropchievici 13-19 iunie 2016 pentru:

BERBEC

Berbecul va cunoaste o dragoste noua, pasionala. Are parte de multe cuceriri, de multa afectiune. Simbolul inimii il defineste saptamana aceasta.

TAUR

Taurul trebuie sa schimbe macazul, sa schimbe tactica, sa abordeze altfel lucrurile. Trebuie sa lasa incapatanarea, sa lase tonul ridicat.

GEMENI

Geamanul intra intr-o vrie. Va fi provocat, va avea mai mult de lucru. Astrele il vor ajuta sa faca lucrurile pe care si le doreste. Va trebui sa suporte consecintele efectelor create tot de el.

RAC

Apar problemute. Va afla curand un adevar important care ii va marca viata sa i-o va schimba. Nu trebuie sa se sperie. Sunt cateva schimbari marcante, benefice.

LEU

Trebuie sa ramana acasa in asteptarea unei schimbari foarte importante. Trebuie sa se pregateasca, sa astepte noile oportunitati. Planul si sfera casei sunt cele mai avantajate.

FECIOARA

Fecioara va fi favorizata in continuare. Apare luna de protectie. Se va simti bine impotriva atacurilor de orice natura: deochi, oameni pizmuitori la locul de munca, critici. Prin excelenta este protejata de divinitate.

BALANTA

Balanta trebuie sa se mobilizeze, sa fie pregatita sa sustina o batalie furtunoasa: sa nu-si iasa din papuci, sa ramana calma. Va face ceva revolutie. Va exploda, va bubui, insa totul va duce spre ceva mai bun.

SCORPION

Secretosul zodiacului va capta multe mesaje. Va trebui sa fie foarte atent la telefoane, la SMS-uri, la tot ce inseamna corespondenta. E o saptamana cu multe schimburi de opinii. Trebuie sa receptioneze orice mesaj care il ajuta.

SAGETATOR

Va da lovitura in continuare si va face un salt rapid si calitativ in existenta sa. Vor aparea beneficii cat cuprinde, deci trebuie sa le foloseasca cum trebuie.

CAPRICORN

Capricornul continua sa nu-si revina. E multa nebuloasa in capul sau. Toate nereusitele se pot indrepta numai cu ajutorul divinitatii.

VARSATOR

Comunicativul zodiacului va trai cateva schimbari majore in perioada imediat urmatoare. Calca pe urmele Fecioarei si Sagetatorului la capitolul beneficii.

PESTI

Va opta pentru schimbari importante in plan personal, dar si profesional. Va avea o saptamana deosebita, edificatoare, lamuritoare, o saptamana a transformarilor pozitive.