Horoscop noiembrie 2016: previziuni generale. Află ce îţi pregătesc astrele în ultima luna a toamnei

Horoscop

Luna noiembrie 2016 începe într-o tonalitate destul de asemănătoare cu cea a lunii precedente: Marte se află încă în Capricorn, până pe data de 9, în același semn cu Pluto și într-o deplorabilă lipsă de consens cu Jupiter din Balanță și cu Uranus din Berbec. Dar aspectele exacte s-au perfectat deja, așa că frecvența accidentelor sau a violențelor generate de această combinație ar trebui să mai scadă.

ZEUL PARIURILOR de COTE MARI vine cu CINCI PERLE NOI: bilete de cote 34, 66, 105, 404 şi 2191! IA-LE instant, nu mai ezita

otuși, atmosfera lunii noiembrie 2016 nu este deloc pașnică, scrieeastrolog.ro. În primul rând, fiindcă Venus îi ia locul lui Marte, începând din data de 12, când pășește în Capricorn, îndreptându-se, la rândul ei, către confruntările cu Pluto, Jupiter și Uranus. Acest amestec dizarmonic de influențe tinde să accentueze tensiunile relaționale în general și poate deveni foarte inconfortabil în materie de cooperare, alianțe, uniuni. Este defavorabil lumii artistice și poate afecta tot ceea ce ține de estetică sau de armonie.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Apoi, avem de-a face cu configurația-vedetă a lunii noiembrie 2016: careul Jupiter-Pluto. Deși se perfectează pe 25 noiembrie, influențează întreaga perioadă. Are un caracter justițiar și regenerator, dar justiția și regenerarea se pot produce cu convulsii și excese.

Jupiter și Pluto se află în aspect încordat, iar combinația lor distonantă poate să creeze vâlvă, tensiuni și incidente în jurul unor teme cum ar fi: lupta pentru dominare, abuzul, persecuția, nedreptatea, brutalitatea, falimentul, ruina. Configurația este extrem de motivantă și poate tranșa schimbări profunde, pe termen lung. Poate determina reconfigurarea unor raporturi de forțe la nivel politic, economic, bancar, juridic. Se mai poate repercuta în sfera medicală și în cea a învățământului superior.

Oricum, în aer plutește o tendință de schimbare, de reformă. Din fericire, Jupiter este foarte zdravăn sprijinit de Saturn și, începând din a doua decadă a lunii noiembrie 2016, este sprijinit și de Marte din Vărsător, care, concomitent, se va afla în relații amiabile și cu Uranus din Berbec. Marte va pune deci umărul la reformă și va încerca să o facă într-un mod eficient și constructiv.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!

Concluzia: noiembrie 2016 este o lună dinamică, plină de freamăt, în care cei care vor să întreprindă o schimbare radicală în propria viață sau în cea a societății în care trăiesc, o pot face cu succes dacă își mobilizează forțele și își pun la cale un plan bun de bătaie. Este o lună în care este bine să ne implicăm, să facem ceva concret, pentru că există un excedent de energie care, dacă este nefolosit, se poate manifesta în mod dezordonat și distructiv.