Horoscop săptămânal 4-10 aprilie 2016. Luna nouă în Berbec aduce necazuri

Berbec

Horoscop saptamanal 4-10 aprilie 2016. Pe 7 aprilie, la ora 14:23, se va produce Luna noua in Berbec, un eveniment astrologic decisiv pentru prima jumatate a anului.

HOROSCOP SAPTAMANAL 4-10 APRILIE 2016 BERBEC. Te incearca niste sentimente de schimbare. Reusesti sa stabilesti cateva puncte importante pe ordinea de zi si te incita ideea de a incerca noi tactici in relatiile tale de prietenie.

HOROSCOP SAPTAMANAL 4-10 APRILIE 2016 TAUR. Primesti o serie de avertismente din partea celor dragi. Nu trebuie sa iti faci griji intrucat aceste atentionari sunt constructive. Vei reusi sa depasesti cu lejeritate toate problemele aparute la inceputul saptamanii.

HOROSCOP SAPTAMANAL 4-10 APRILIE 2016 GEMENI. Studiile te cheama, iar tu esti foarte fericit atunci cand pui mana pe cate o carte noua. Va fi o saptamana a cercetarii, a intoarcerii pe ‘bancile scolii’.

HOROSCOP SAPTAMANAL 4-10 APRILIE 2016 RAC. Vei reusi sa rezolvi o problema financiara apasatoare. S-ar putea sa fie vorba chiar de o datorie mai veche sau un angajament nerespectat dintr-un parteneriat mai vechi.

HOROSCOP SAPTAMANAL 4-10 APRILIE 2016 LEU. Nu reusesti sa depasesti problemele financiare si amoroase pe care le vedeai venind de departe. Va fi o saptamana a necazurilor, mai ales ca nu vei gasi persoane care sa iti inteleaga degringolada sufleteasca.

HOROSCOP SAPTAMANAL 4-10 APRILIE 2016 FECIOARA. Nervozitatea isi va pune amprenta asupra ta. Nelinistea ta va izvori din teama de a fi respins de persoana pe care ai pus ochii.

HOROSCOP SAPTAMANAL 4-10 APRILIE 2016 BALANTA. Nu lasa pe maine ce poti faci azi! Cam acesta va fi dictonul tau pentru urmatoarele 7 zile. Multe probleme minore se pot magnifica fix cand nu te astepti.

HOROSCOP SAPTAMANAL 4-10 APRILIE 2016 SCORPION. Stresul de la locul de munca va crea probleme in relatiile tale cu rudele si prietenii. Incearca sa faci o delimitare intre ce inseamna munca si familie. Nu transfera energiile negative dintr-o parte in alta.

HOROSCOP SAPTAMANAL 4-10 APRILIE 2016 SAGETATOR. Primesti o serie de informatii care te vor surprinde. Unele dintre ele vin chiar in ajunul saptamanii. Poate ca primele indicii le-ai primit deja si nu ti-ai dat seama de el. Ia analizeaza!

HOROSCOP SAPTAMANAL 4-10 APRILIE 2016 CAPRICORN. Se anunta evenimente care vor scoate Capricornul incapatanat si irascibil din tine. Vei fi prins intre ciocan si nicovala in momentul in care nu iti va veni sa crezi.

HOROSCOP SAPTAMANAL 4-10 APRILIE 2016 VARSATOR. Este o saptamana a deciziilor pentru tine. Miercuri e posibil sa te hotarasti in asupra unor aspecte care vizeaza planul tau profesional.

HOROSCOP SAPTAMANAL 4-10 APRILIE 2016 PESTI. Nici tu nu vei fi ocolit de problemele sufletesti. La tine situatia e putin mai ciudata: ti le creezi singuri, din orice.