Horoscop sexual mai 2016: Uite ce ţi-au rezervat astrele în funcţie de zodie

Horoscop  sexual

Horoscop sexual mai 2016: Din punct de vedere amoros, se poate spune ca este luna Taurilor, Berbecilor si a Scorpionilor.

Zodiile care vor avea un mai incins:

1. Berbec – Daca nu esti inca intr-o relatie, luna mai poate fi inceputul unei povesti de iubire incredibile. Simtul umorului este cel care ii atrage ca un magnet pe cei din jur, asa ca foloseste-l daca vrei sa cuceresti pe cine ti-ai propus.

2. Taur – Din punct de vedere sexual, vei experimenta o serie de lucruri noi. Vei reusi sa iti impui dorintele astfel incat partenerul de viata sa te urmeze fara nicio ezitare.

3. Scorpion – Soarele, Mercur si Venus iti guverneaza Casa Iubirii/ Casa Cuplului, iar asta inseamna o explozie de erotism, mai ales de la jumatatea lunii incolo.

Zodiile care vor avea un mai romantic:

1. Varsator – Nu poti accepta sexul fara imbratisari si sarutari tandre si vei reusi sa iti convingi partenerul ca o partida de sex satisfacatoare trebuie sa contina cateva ingrediente romantice.

2. Fecioara – Latura ta romantica iese la iveala si te umanizeaza. Sexualitatea ta continua sa fie un mister pentru partenerul tau, iar acest mister se adanceste tot mai mult. Lasa-l in ceata putin, ii va placea sa te cerceteze!

3. Balanta – Si tu vei simti nevoia de a fi mai romantic decat de obicei. Firea ta venusiana isi va arata puterile de seductie in cele mai firave si tandre moduri cu putinta.

4. Pesti – Problemele de la locul de munca se vor rezolva cu o noapte romantica alaturi de persoana iubita. Daca profesional lucrurile vor scartai in luna mai, din punct de vedere amoros totul va fi roz!