HOROSCOP: Zodii care au mereu inima frântă

Banc zodie

HOROSCOP. Toti am trecut printr-o dezamagire in dragoste la un moment dat. Exista, insa, unele zodii mult mai predispuse la a avea necazuri din amor decat celelalte.

HOROSCOP: Aceste patru zodii vor cunoaste din plin durerea in iubire si vor trai deziluzii amoroase frecvente.

Berbec

Desi nu ar recunoaste in veci, Berbecii sufera mai mereu din dragoste, asta pentru ca sunt prea incapatanati si nu recunosc niciodata atunci cand gresesc. Pentru ca tin neaparat sa iasa totul asa cum vor ei, sfarsesc adesea singuri, cu inima franta.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Gemeni

O alta zodie care se „bucura” din plin de drame este Gemeni. Indiferent de cat de mult si-ar dori o relatie perfecta alaturi de persoana iubita, nu reusesc sa aiba parte de un partener care sa le impartaseasca sentimentele cu aceeasi intensitate. Nici nu este de mirare ca nu pot trece usor peste o despartire, mai ales ca se gandesc mereu cu ce au gresit de au ramas singuri. 

Balanta

Pentru ca sunt nesigure atunci cand vine vorba de iubire, Balantele ajung sa aiba grave mustrari de constiinta atunci cand visul de iubire s-a destramat. Ba mai mult, acestea ajung sa traiasca adevarate drame chiar si in timpul unei relatii, cand sunt macinate de gelozie si nesiguranta.

Pesti

O alta zodie care pune pasiune in tot ceea ce face este Pesti. Sunt atat de indragostiti, incat si clipele de fericire sunt incarcate cu suferinta. La un moment dat acesti nativi ajung sa traiasca chiar cu gandul ca dragostea inseamna chin.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!