Horoscopul sănătăţii pentru luna iunie: Află ce-ţi rezervă astrele

Zodie drama

Pentru că sezonul vacanțelor bate la ușă este bine să ai o sănătate de fier pentru a profita de fiecare moment. Află ce-ți rezervă horoscopul sănătății pentru luna iunie!

 Horoscopul sănătății pentru luna iunie. Berbec

În ultima perioadă silueta ta a început să capete proporții. Este cazul să mergi la un control pentru a vedea dacă este vorba doar de mâncatul în exces sau s-ar putea să fie ceva mi mult, cum ar fi o dereglare hormonală, care-ți poate da tot metabolismul peste cap. Profită de faptul că piața este plină de legume proaspete pentru a urma o dietă, care te poate scăpa de kilogramele în plus.

 Horoscopul sănătății pentru luna iunie. Taur

Ai deja pus la punct itinerarul pentru vacanță și de abia aștepți zilele libere. Ai grijă de tine în acele zile, deoarece ești predispusă la accidente, care deși sunt minore, îți pot strica vacanța. De asemenea, dacă pleci într-o țară străină și probleme digestive îți pot da bătăi de cap, atât din cauza schimbării fusului orar, cât și a ingredientelor specifice acelor zone.

 Horoscopul sănătății pentru luna iunie. Gemeni

O veche vorbă spune că este mai bine să previi decât să tratezi. Chiar dacă în viitorul apropiat sănătatea nu-ți este pusă în pericol este bine să ai mai multă grijă de tine. Mănâncă la ore regulate, renunță la fumat și odihnește-te cât poți demult. Profită de zilele calde pentru a ieși cât mai des la plimbare și să te relaxezi astfel în natură.

 Horoscopul sănătății pentru luna iunie. Rac

În perioada care vine ești predispusă la răceli și viroze. Ai grijă cât de mult folosești aerul condiționat și încearcă să nu stai direct în bătaia lui. De asemenea, evită băuturile foarte reci, mai ales dacă vii încălzită de afară.

 Horoscopul sănătății pentru luna iunie. Leu

Sistemul digestiv nu mai funcționează cum trebuie de la vreme, dar în ultimul timp problemele s-au acutizat. Așadar, este bine să-ți faci o programare la un medic gastroenterolog ca să vezi care este situația. Și toxinfecția alimentară este o problemă des întâlnită vara, așadar nu-ți cumpăra mâncare din orice loc, mai ales dacă nu respectă normele de igienă.

 Horoscopul sănătății pentru luna iunie Fecioară

Durerile de cap din ultima vreme ar putea fi un simptom al unei probleme oculare pe care ai cam deglijat-o. Poate ți-au crescut dioptriile și este necesar să-ți schimbi ochelarii, așadar treci pragul unui cabinet de oftalmologie.

 Horoscopul sănătății pentru luna iunie. Balanță

Te vei confrunta cu o oboseală accentuată și cu un sistem imunitar slăbit, așadra îți va fi greu să te dai jos din pat în unele zile. Poate este un semn că ai muncit prea mult și nevoie de o pauză. Un weekend prelungit, în care să nu faci nimic, înafară de relaxare, este exact ce ai nevoie.

 Horoscopul sănătății pentru luna iunie. Scorpion

Reacțiile alergice și afecțiunile respiratorii sunt cele două pericole care te pândesc în luna iunie. Din acest motiv este recomandat să le tratezi încă de la primele simptome, pentru a nu se agrava.

 Horoscopul sănătății pentru luna iunie. Săgetător

Te simți fără vlagă? Nu este doar din cauza faptului că nu ai dormit bine în ultima vreme, ci este un prim simptom al unei boli mai grave. Așadar, fă-ți analizele în cel mai scurt timp. Îmbracă-te conform vremii de afară și nu după data din calendar și protejează-ți cât poți de bine urechile și gâtul.

 Horoscopul sănătății pentru luna iunie. Capricorn

Ai auzit de tratamentul cu dușuri reci? Tot ce trebuie să faci este să alternezi apa rece de la duș cu cea caldă și astfel vei pune sângele în mișcare, vei fi plină de energie și chiar îți vei întări sistemul imunitar. În plus, este cea mai bună metodă de a te răcori.

 Horoscopul sănătății pentru luna iunie. Vărsător

Evită să mai iei medicamente după ureche, fără să ceri sfatul unui medic specialist înainte. Chiar dacă pare o problemă minoră de sănătate, un tratament necorespunzător poate face mai mult rău decât bine.

 Horoscopul sănătății pentru luna iunie. Pești

Peștii sunt în general persoane emotive, care pun la suflet tot ceea prin ce trec, așadar inima lor este mereu pusă la grea încercare. Încearcă să nu te mai superi din orice, mai ales dacă nu sunt probleme serioase. Profită de momentele libere pentru a te relaxa alături de prieteni și râzi cât mai mult.