Horoscopul verii! Cum îţi va merge în dragoste şi în carieră şi cum vei sta cu banii

Banc zodie

Astrologul Libertăţii, Elena Bunescu, ne spune cum vom sta cu sănătatea şi cu banii şi cum ne va merge în dragoste şi în carieră.

BERBEC

DRAGOSTE: Acest domeniu va fi străbătut de un suflu nou chiar de la începutul verii. Este o tendinţă care va continua, iar dacă vei face greşeli, vei avea ocazia să le repari în lunile de toamnă. Este esenţial să nu pui pe primul loc dorinţele proprii.

CARIERĂ: Lunile de vară se anunţă aglomerate la locul de muncă, dar trebuie să ştii că în aceşti ani construieşti o structură care va sta la baza progresului viitor. Aşa că ar fi bine să fii atent(ă), prudent(ă) şi harnic(ă). În august, atmosfera poate fi ceva mai lejeră sau relaţiile cu colegii vor deveni mai agreabile, iar asta va duce la o uşoară relaxare.

SĂNĂTATE: Dintre lunile de vară, august se anunţă a fi cea mai favorabilă în acest domeniu, aducând mult dorita vindecare a afecţiunilor mai noi. Iunie şi iulie conţin elemente care favorizează recuperarea sănătăţii printr-o selecţie mai strictă a alimentelor, a metodelor de relaxare şi a tratamentelor.

BANI: În prima jumătate a lunii iunie ai putea recupera, cu eforturi mari şi negocieri intense, anumite sume. Tot acum debutează o perioadă în care te vei confrunta cu diverse ciudăţenii legate de banii ori de bunurile partenerului de viaţă sau ale familiei. Trebuie să ştii că iulie şi august aduc mai multă muncă decât beneficii.

TAUR

DRAGOSTE: Vei avea ocazii să dărâmi şi să reconstruieşti relaţiile cu cei dragi. Evenimentele pot deveni dramatice, fiindcă nevoile tale sunt mai mari ca oricând. Relaţiile deja oficializate vor trece printr-o serie de teste dure, neplăcute.

CARIERĂ: Îţi va veni, la un moment dat, rândul să evoluezi profesional, să faci paşi importanţi înainte, însă deocamdată, pe parcursul acestei veri, vei avea ocazia să testezi parteneriatele, ca să vezi care sunt şubrede şi care nu. Abia la toamnă vei putea decide cu cine mergi mai departe şi la cine renunţi. Este o perioadă de instabilitate acută, în care nu poţi controla mare lucru.

SĂNĂTATE: Chiar de la începutul verii te eliberezi de un element care a generat multe neclarităţi în diagnostic şi a exacerbat anumite simptome, ducând la erori de tratament sau de abordare. Persistă pericolul ieşirii la lumină a unor afecţiuni mai vechi, care evoluează neştiute de câţiva ani şi te şubrezesc. Ar fi bine să investighezi orice semnal pe care ţi-l trimite propriul organism.

BANI: Toate lunile de vară, până la jumătatea lui august, formează un moment de bilanţ, în care va trebui să tragi linie şi să vezi de ce resurse mai dispui. Impulsul de a cheltui peste posibilităţi va persista, în ciuda unui îndemn interior la economie şi măsură.

GEMENI

DRAGOSTE: Urmează o perioadă dificilă în relaţiile deja oficializate, cu numeroase pericole la adresa stabilităţii lor. Toată vara, mai puţin ultima parte a lunii august, se conturează momente greu de gestionat, în care te vei întreba ce vă uneşte şi cât de puternică e, de fapt, legătura voastră. Nu te grăbi cu deciziile radicale!

CARIERĂ: Apar tot felul de conflicte pentru putere în care vei fi atras(ă), de o parte sau de alta, cu consecinţele de rigoare. Dintre toate lunile de vară, cea mai complicată poate fi iunie, din cauza unor decizii abuzive ale superiorilor sau a revenirii asupra unor hotărâri luate anterior.

SĂNĂTATE: Pe toată durata verii pot să apară semne de întrebare legate de starea ta de sănătate, cu momente succesive de panică şi de eliberare. Este important, mai ales în iunie, să dai dovadă de echilibru în tot ce are legătură cu acest domeniu şi să te menajezi cât poţi de mult.

BANI: Acest domeniu, profund încercat în ultimii ani, va continua să fie complicat, în special pe fondul problemelor avute de cei din familie sau de asociaţi, care sunt furnizorii tăi de bunăstare. În a doua jumătate a lunii iunie şi în prima jumătate din august vei avea scurte intervale favorabile pentru venituri suplimentare, obţinute din munca proprie.

RAC

DRAGOSTE: Acesta este domeniul care poate provoca cele mai multe nelinişti şi probleme pe tot parcursul verii şi chiar şi după, vreme de câteva luni bune. Iunie anunţă o confruntare între tine şi persoana dragă, din motive adânc înrădăcinate în trecut. Se poate reactiva o poveste mai veche sau o vei readuce tu la viaţă, în mintea ta, prin comparaţii inutile şi nedrepte.

CARIERĂ: În plan profesional… una caldă, alta rece, poate amândouă în acelaşi timp: de exemplu, să scadă volumul de muncă din cauza unui concediu medical sau a unor probleme personale. Din a doua jumătate a lunii august, situaţia va reveni la acea normalitate pe care o cunoşti sau cu care te-ai obişnuit.

SĂNĂTATE: Starea de sănătate este influenţată de muncă şi de calitatea relaţiilor pe care le-ai construit cu colegii şi cu superiorii. Întreaga vară, cu excepţia celei de-a doua jumătăţi a lunii august, va trebui să tratezi cu toată seriozitatea problemele apărute şi să le găseşti o soluţie. Nu mai pot fi amânate, poate şi pentru că s-a ajuns deja cam departe…

BANI: Iată un domeniu în care domneşte un calm relativ, fără schimbări bruşte în jos sau în sus. În a doua jumătate a lunii august, se vor crea circumstanţe favorabile pentru o creştere a veniturilor, pe termen scurt, pe de urma unor eforturi personale.

LEU

DRAGOSTE: Vara se anunţă mai puţin dinamică decât ţi-ai fi dorit. Luna iunie vine cu probleme vechi, nerezolvate, devenite între timp urgente. Iulie şi august aduc un context mai complicat, dar cu şanse mai mari de a construi ceva de viitor în relaţia curentă. A doua jumătate a lunii august va atenua puţin asprimea din lunile anterioare.

CARIERĂ: Prima jumătate a lunii iunie aduce ocazia de a reface o colaborare, de a relua un traseu promiţător. În a doua jumătate a lunii iunie, în toată luna iulie şi în august va trebui să îţi menţii la acelaşi nivel angajamentele luate şi să compui, pe baza lor, un progres real, de durată.

SĂNĂTATE: Probleme mici, dar numeroase în acest domeniu – practic, este aceeaşi presiune constantă pe care o resimţi de câţiva ani. Toată vara vei avea nevoie de mici “reparaţii”, dar luna iunie şi prima jumătate a lunii iulie vor aduce şi un context favorabil pentru revigorare şi odihnă. După această perioadă ai putea fi într-o formă foarte bună.

BANI: Există elemente care indică posibila dispariţie a unei surse de venit de care te-ai bucurat în ultimul an, dar şi apariţia uneia noi, poate mai consistente. Această tendinţă este valabilă întreaga vară, dar în mod special în august.

FECIOARĂ

DRAGOSTE: Veştile nu sunt prea bune, mai ales dacă ai sperat să fii tu cel/cea care primeşte şi nu care oferă, măcar pe plan sentimental. Luna iunie aduce un dinamism aparte în anturaj şi complicaţii în dragoste, din cauza unor zvonuri. Iulie şi august vor aduce schimbări, fiecare în felul ei.

CARIERĂ: Iunie este singura lună de vară care se anunţă mai dinamică pe plan profesional. În iulie şi în august, ritmul de lucru şi solicitările ar trebui să scadă, cu excepţia situaţiilor în care vei dori tu să lucrezi mai mult. Este indicat să fii mult mai atent(ă) decât de obicei la deplasări.

SĂNĂTATE: Este un capitol la care stai destul de bine şi, dacă vei avea grijă să nu te consumi din nimic, vei trece cu bine şi peste lunile de vară. Pericolul vine din familie, de la grijile pe care ţi le faci, de la regretele legate de trecut şi de la supărările la care nu vrei să renunţi. Toate acestea îţi pot afecta ficatul şi tot ce ţine de buna lui funcţionare, în iunie, iulie şi prima jumătate din august.

BANI: Tocmai s-a încheiat o serie ce părea nesfârşită de complicaţii financiare, pierderi, întârzieri şi alte ciudăţenii legate de bani. Întreaga vară vei avea situaţia sub control, ştiind exact pe ce te bazezi şi ce poţi face. Până la toamnă, nu se anunţă situaţii care să schimbe balanţa veniturilor.

BALANŢĂ

DRAGOSTE: Se va “stinge” tendinţa de a vedea mai ales partea neplăcută a relaţiilor, care te conducea spre gesturi şi decizii menite să te protejeze. Te vei bucura în toate lunile de vară de un context favorabil pentru remedierea unor erori. În iulie şi august vei avea ocazia de a intra în grupuri de oameni interesanţi şi frumoşi.

CARIERĂ: Norocul este aproape de tine mai tot timpul în acest domeniu şi aşa va fi şi pe parcursul verii. Luna august poate aduce unele discuţii, parţial secrete, legate de posibilităţile tale de a progresa profesional. Începând cu a doua jumătate a lunii iunie va trebui să remediezi unele erori, dacă va fi cazul, şi să adopţi un ritm de muncă ceva mai lent.

SĂNĂTATE: Odată cu începutul verii te vei elibera de o presiune care ţi-a afectat echilibrul vreme de mai multe luni. Vei avea şansa de a obţine o soluţie pentru o problemă cronică de sănătate. Secretul echilibrului este să fii atent(ă) la ceea ce te consumă inutil, te pune pe gânduri şi te împinge spre pesimism.

BANI: În acest domeniu se anunţă destule probleme chiar de la debutul verii. Sunt posibile pierderi, amânări sau recuperări dificile a unor sume care ţi se cuvin. Este indicat să fii atent la cheltuieli toată vara, la fel şi la locul în care îţi pui banii, ca să te fereşti de evenimente neplăcute.

SCORPION

DRAGOSTE: Toată vara se păstrează şansa revigorării vieţii sentimentale, dacă vei reuşi să-ţi învingi îndoielile şi geloziile, care vor fi mai intense ca oricând. Prima parte a lunii iunie aduce şansa unei înţelegeri sau a unei reconcilieri cu partenerul de viaţă, dacă aţi avut probleme.

CARIERĂ: Luna iunie se anunţă destul de dificilă, cu numeroase momente în care complicaţii apărute în ultimul moment îţi vor da peste cap planurile. În iulie vei avea mai multă autoritate, vei fi căutat(ă) şi apreciat(ă) pentru calităţile tale reale. August poate fi o lună de vârf la locul de muncă, prin apariţia unor situaţii care- ţi vor permite să te pui în valoare.

SĂNĂTATE: Începi vara cu stângul în acest domeniu. Ar fi bine să dai dovadă de luciditate în chestiunile legate de sănătatea ta şi să ţii cont de semnalele propriului organism, dar fără să exagerezi. Pot să apară tot felul de simptome, unele reale, altele înşelătoare, care te vor pune serios pe gânduri, dar ar trebui să te şi determine să consulţi un specialist.

BANI: August este o lună bună pentru a intra în contact cu alţi parteneri, eventual din străinătate, cu care ai putea construi afaceri profitabile. În iunie şi iulie va trebui să repari ce s-a stricat, să plăteşti datorii, să restrângi cheltuielile şi să faci economii, adică să-ţi închei socotelile cu trecutul.

SĂGETĂTOR

DRAGOSTE: Iunie este o lună dinamică în relaţiile oficializate, fie în sensul bun, fie în sensul rău, în funcţie de ce ai făcut până acum. Iulie aduce un oarecare calm, dar, la finalul lunii şi pe tot parcursul lui august, va trebui să revii asupra unor decizii, intenţii şi planuri, să le revizuieşti sau să le amâni.

CARIERĂ: În prima jumătate a lunii iunie vei avea ocazia să refaci anumite relaţii, să te apropii de anumite persoane, să revezi anumite treburi şi eventual să le faci mai bine. Iulie este o lună ceva mai calmă, în care vei dispune de mai multe resurse pentru a te ocupa de responsabilităţile profesionale. În august vei reveni la un ritm mai alert de lucru, pentru că vei dispune de un tonus bun.

SĂNĂTATE: Întreaga vară poate scoate la lumină probleme ieşite din comun, cu care nu te-ai mai confruntat. În iunie le vei investiga, le vei găsi un nume şi chiar o soluţie, măcar pe termen scurt. În iulie şi august, vei avea ocazia de a înţelege care sunt punctele slabe şi ce ai de făcut pentru a le remedia.

BANI: Şansele de câştig sunt mai mari în iunie şi iulie, de pe urma unor eforturi proprii, pe care le investeşti în proiectele altora, cu care te-ai asociat. În august pot să crească veniturile partenerului de viaţă sau ale familiei, dar pot să apară şi alte surse de venit, mijlocite de persoane aflate la distanţă.

CAPRICORN

DRAGOSTE: Prima parte a lunii iunie aduce un context favorabil pentru a remedia unele erori şi pentru a regăsi calea dialogului cu cei dragi. În toate cele trei luni de vară va trebui să acorzi o atenţie specială acestui domeniu de viaţă, pentru că poate avea de suferit din cauza unor greşeli de-ale tale, provocate de senzaţia că nu primeşti suficient din tot ce aştepţi de la apropiaţi.

CARIERĂ: Ai scăpat de pericolul unor pierderi de imagine şi intri în lunile de vară mai mult sau mai puţin şifonat(ă). Vei avea ocazia să remediezi toate problemele la acest capitol, cu condiţia să nu te asociezi tot cu cei care au contribuit la apariţia petelor din lunile anterioare. Orice progres este lent şi se bazează pe merite reale.

SĂNĂTATE: Debutul verii aduce semne de întrebare legate de starea ta generală. Răspunsurile pot să vină în a doua jumătate a lunii iunie sau în iulie. August aduce un context favorabil pentru revigorare, odihnă şi relaxare, dar nevoile tale nu vor mai fi la fel de simple ca altădată.

BANI: Se anunţă discuţii cu superiorii – poate nu directe, ci prin intermediari – în luna iunie, cu şanse mici de a obţine o schimbare importantă. În iulie situaţia nu se va schimba, iar în august se vor pune condiţii greu de acceptat pentru a obţine ceea ce îţi doreşti, adică venituri mai mari şi un statut mai bun.

VĂRSĂTOR

DRAGOSTE: Fie că vrei, fie că nu, trăieşti un moment de bilanţ în acest domeniu. În iunie şi iulie va trebui să dovedeşti că angajamentele asumate sunt sincere şi sentimentele au o profunzime reală. În august vei beneficia de un context favorabil remedierii erorilor făcute în lunile anterioare.

CARIERĂ: Vara vine cu pericole chiar de la debut şi ar fi bine să reţii acest element. Există riscuri importante legate de imagine, de seriozitatea ta şi de implicare în sarcinile profesionale. În august te echilibrezi, dar cu sacrificii importante şi un consum de resurse proprii pe măsură.

SĂNĂTATE: Întreaga vară poate aduce o stare de agitaţie care va afecta echilibrul tău general şi poate duce la accentuarea unor probleme deja instalate. Există un remediu, dar e greu de pus în aplicare: să fii lucid(ă) în orice situaţie care te nelinişteşte. Luna iulie este favorabilă sănătăţii, pe fondul dorinţei sincere de a schimba ceva în stilul de viaţă, ca să-ţi recapeţi vitalitatea.

BANI: Acesta este domeniul care te consumă cel mai mult. Vestea bună este că lunile de vară sunt ultimele în care vei mai simţi senzaţia de insuficient pe care o foloseai ca argument ca să nu faci economii. Nu vei avea parte de venituri mai mari, dar vei avea ocazia să te organizezi mai bine, să vezi ce înseamnă să foloseşti tot ce ai cu eficienţă maximă.

PEŞTI

DRAGOSTE: În iunie şi iulie vei înţelege cu cine poţi merge mai departe şi în ce condiţii. În august vei trece la fapte, cu o intensitate care te poate surprinde şi pe tine. Vara aceasta vei lua decizii cu impact pe termen mediu şi lung.

CARIERĂ: Continuă seria complicaţiilor, dar presiunea nu va fi la fel de mare. Vei putea acţiona cu mai multă libertate în august, în special în a doua jumătate a lunii. Ţi se cere mult, recompensa promisă fiind bunul nume. Este indicat să nu depăşeşti atribuţiile pentru care ai acoperire legală.

SĂNĂTATE: Primele două luni de vară pot provoca multă agitaţie în mediul intim, adică exact locul în care îţi place să te retragi, ca să te refaci. Va fi nevoie de un efort suplimentar ca să-ţi găseşti liniştea de care ai nevoie. În august, deşi întregul context se va dinamiza, vei avea mai multă libertate de mişcare, inclusiv pentru odihnă şi relaxare, în orice fel vei dori să faci acest lucru.

BANI: Veniturile din iunie şi iulie depind de eforturile depuse până acum. În august este posibilă o scădere a ritmului încasărilor, în cazul în care te afli în contact direct cu o anumită clientelă, poate şi pe fondul concediului.