IATĂ CEL MAI SIGUR PARIU la cel mai tare meci din Europa: FRANŢA – PORTUGALIA

Franta, portugalia, Campionatul European

FanatikSport are un PONT GENIAL la confruntarea infernală ditnre Franţa şi Portugalia, din finala Campionatului European. Este cel mai sigur pariu şi-ţi poate aduce bani buni în cont.  În plus, pontul e total GRATIS!

PONTUL se poate paria la agenţia Fortuna, astfel că  singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să te înregistrezi la Fortuna şi să faci o depunere. Pentru a puatea pARIA ACEST PONT! În rest, TOTUL E GRATUIT!

TOTI CEI CARE DORESC ACEST BILET trebuie mai întâi să dea CLICK AICI!

Iată, mai precis, iată care sunt paşii pentru a primi mega-pontul pe meciul dintre Franţa şi Portugalia:

  1. Te înregistrezi la Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu (click AICI pentru înregistrare).
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele tau si ID-ul cu care te-ai înregistrat.
  3. Primeşti pe EMAIL mega-pontul la meciul Franta – Portugalia!

MAI MULT, POTI PRIMI 1.000 de lei BONUS DE LA FORTUNA IMEDIAT CE TE INREGISTREZI! PRINDE ACUM cel mai MARE BONUS oferit vreodata de o casa de pariuri!

Despre FanatikSport

FanatikSport este cel mai mare site de pariuri din România. Peste 25.000 de fanatici intră zilnic pe site pentru a ne susţine şi afla detaliile despre pariuri.

Iar PONTURILE noastre sunt excelente: în ultimele cinci luni am câştigat aproape 40.000 de lei din bilete şi ponturile noastre. Iar luna aceasta se dovedeşte iar a fi FOARTE BUNĂ!

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Iată statistica pe luna iunie:

BILETE DE COTA 2: 21 intrate din 28
PONTURI PROGRESIVE: 45 intrate din 47 (cele mai bune TIPURI DE PARIURI)
SERIE PROGRESIVA PE CAMPIONATUL EUROPEAN: 18 intrate din 25
PONTURI SEPARATE PE CAMPIONATUL EUROPEAN: peste 85% intrate
BLATURI: 5 din 7 intrate. MEDIA COTELOR: 4.6. Cel mai tare BLAT intrat a fost la inceputul lunii iunie: Cordoba – Almeria, cota 10.
BILETE DE COTE MARI: intrate cotele 7.7, 8, 11, 13.5, 36, 144
TOTAL CASTIGURI: 10.476 lei (medie jucat pe bilet 80 – 100 lei, sume diferite la pariurile progresive)

CASTIG FANTASTIC

Biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi.

De exemplu, in urma cu cateva saptamani ne-a intrat blatul anunţat şi trimis la toţi abonaţii (cota finala fiind 8,5). In plus, a intrat si un bilet de cota 13,5, dar si biletul de cota 477, care a intrat in sistem (vezi aici BILETELE). În plus, aceste câştiguri vin după ce în urmă cu alte săptămâni ne-au intrat bilete de cota 7,7 si 18 (vezi aici BILETELE), iar in urma cu trei saptamani, au intrat biletele de cota 8, 9 si 36 (vezi aici BILETELE). Dincolo de bilelte de cotă 2 şi de faimoasele pariuri progresive, care intră zilnic.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Cote mari

Mai mult, sa nu uitam alte bilete de cote mari care au intrat. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro acum câteva săptămâni, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).

Mai mult, avem 3 bilete de cote mari care au intrat în ultima lună: cota 86 (click AICI), cota 259 (clickAICI), cota 430 (click AICI).

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!