Ieri dormea în Gara de Nord, azi stă în lux şi are bolid de 50.000 €

Gara

Îl ştiţi din reclame, filme şi piese de teatru. Acum îl vedeţi săptămânal şi la “Ferma vedetelor” (PRO TV), unde se bate pentru premiul de 50.000 de euro. Actorul Vasile Calofir ar fi putut oricând să facă o carieră şi la Hollywood, căci îl ajută şi faţa, şi viaţa pe care a avut-o: odinioară spăla WC-uri pentru a-şi lua mâncare, acum se lăfăie în patru maşini de lux.

Marţi seara, de la ora 20.30, îl urmăreaţi la PRO TV la “Ferma vedetelor”, emisiune filmată în Cipru, dar în realitate el se plimba prin Capitală, la volanul unei “bijuterii” de 50.000 de euro. Şi asta pentru că ediţiile, aşa cum ştiţi, au fost înregistrate din ianuarie şi până spre finalul lui aprilie. Vasile Calofir (42 de ani), căci despre el este vorba, a fost surprins de fotoreporterii Click! spre miezul nopţii, la cumpărături, ferchezuit şi relaxat, nu plin de praf şi de sudoare, aşa cum îl vedem la şmotru, la “Fermă”. Poreclit Johnny Depp de România, lesne de înţeles de ce, Calofir şi-a scos la plimbare cea mai nouă achiziţie, un Mercedes C-Class, care costă 50.000 de euro, fix cât premiul pus în joc la “Ferma vedetelor”.

Şi asta nu e tot. După ce şi-a făcut cumpărăturile, actorul a mers spre locuinţa sa, situată într-un complex rezidenţial din Colentina, în care un apartament cu 3 camere porneşte de la 90.000 de euro. Trai neneacă, ar zice unii, mai ales cei care cunosc incredibila poveste de viaţă a lui Vasile Calofir! Absolvent al UNATC în 2002, la clasa regretatului Dem Rădulescu, Vasile poate inspira lejer orice scenariu de film.

Are o poveste demnă de Oscar

Aventura lui în Capitală a început după ce picase concursul pentru postul de paznic al Spitalului Municipal din Buzău, oraşul natal. Aşadar, nu i-a mai rămas decât să vină la Bucureşti, să se facă actor. Se întâmpla în 1998. “Am sosit în Bucureşti cu o hârtie de zece mii de lei vechi, aia roşiatică. Atât a avut maică-mea să-mi dea. Şi cu o geantă cu nişte haine, două bucăţi mari de brânză, nişte slănină, două pâini şi o baionetă din 1916. Vreo câteva luni am dormit în Gara de Nord. Nu ştiam pe nimeni, n-aveam pe nimeni aici”, povestea Calofir pentru apropotv.ro. A stat în gară nouă luni, din februarie până în octombrie, iar ca să facă rost de bani a spălat toalete, a cărat bagajele călătorilor sau a făcut pe zugravul. Dar toate astea sunt amintiri, căci acum banii trag la Vasile ca albinele la flori.

“Merţanul îl are de 11 luni şi este a patra maşină a lui. Nu este vitezoman, este un tip destul de calculat, mai ales că el cutreieră ţara în lung şi în lat cu firma lui, «Gagoo Media Production»” cu care organizează evenimente pentru diverse companii. Anul trecut a băgat 180.000 de euro în două apartamente dintr-un complex rezidenţial din Capitală, pe care apoi le-a refăcut şi le-a vândut mai departe. Anul acesta ar vrea să facă la fel, mai ales că a câştigat destui bani în «Ferma vedetelor»”, ne-au povestit surse din anturajul lui Calofir.