Ieşeanul care atrage banul: a câştigat de 3 ori sume de peste 10.000 de euro

Porto

Un ieşean, membru al comunităţii FanatikSport, a câştigat din nou la pariuri. Iar de această dată a rupt bine plasa agenţiilor de pariuri: 117.664 de lei a câştigat şi doar pe baza biletelor şi ponturilor oferite de FanatikSport în ultimele zile. Ce-i drept, el a recunoscut că şi pariază sume importante, dar să ai un astfel de profit lasă cu gura căscată orice parior, de oriunde ar fi el.

Nu e primul român care face bani buni de pe urma biletelor şi ponturilor postate de FanatikSport. Mai mult, zilele trecute s-a câştigat o sumă şi mai mare: peste 36.000 de euro! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR).

Abonează-te la FanatikSport

FanatikSport construieşte zilnic bilete la pariuri, la care lucrează o echipă întreagă. Cum poţi beneficia de ele? Simplu, trebuie doar să te abonezi la FanatikSport, abonamentul e extrem de ieftin, doar 65 de lei pe lună, ceea ce înseamnă 2 lei pe zi.

Iar unele luni au fost de-a dreptul fantastice, de vis! De exemplu, în februarie 2016 s-a înregistrat recordul de câştig din România: Florin, unul din pariorii FanatikSport, a avut 27 de bilete câştigătoare din 29. Record absolut în România! (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

În plus, FanatikSport oferă şi bilete de cotă mare. Şi aici am fost pe plus! Astfel, biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR).

Cum apelez la FanatikSport

Vestea bună e că oricine poate acum beneficia de experienţa noastră, oricine poate paria BILETELE SIGURE, BILETELE de cote mari, PONTURILE progresive, MECIURILE SUSPECTE trimise de noi. Un singur lucru trebuie făcut: să vă abonaţi la noi (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)!

Începe chiar azi să CÂŞTIGI la PARIURI!

SĂ FIE VERDE!