Ifose de ”low cost”! Andreea Bălan a făcut cu nervii pasagerii și echipajul unei curse Torino-București!

Andreea1

Duminică, Andreea Bălan a reușit să tulbure liniștea zecilor de pasageri care călătoreau la București pe calea aerului. Cântăreața și-a etalat toate pretențiile de vedetă, omițând parcă faptul că o despart câteva sute de euro bune de condițiile ”business class” și că zboară ”low-cost”.

CITESTE SI: ANDREEA MARIN, parasita pentru o alta femeie! Afla cine e Ramona Ileana

E cântăreață, dansatoare, vedetă TV și parcă ar vrea ca pe unde apare să i se întindă covorul roșu. Andreea Bălan a reușit să lase un gust amar colegilor de zbor, duminică, atunci când s-a întora de la Torino, după cum ne-au spus chiar ei. Cu atitudinea de divă bine etalată, Andreea s-a urcat în avion cu ochelarii de soare la ochi și pălăria îndesată pe cap ca și cum ar fi vrut să nu fie recunoscută, însă, nu a făcut decât să atragă și mai tare atenția asupra ei. Dacă asta și-a dorit, punct ochit!

Însoțită de o prietenă, Andreea a trăncănit continuu și a comentat faptul că picioarele ei nu au destul loc să se defășoare ca și cum ar fi fost la ”business class” și compania nu ar fi respectat standardele.

CITESTE SI: PATRU zodii de femei care au doar relații de durată. Nu vor avea niciodată AVENTURI

Săritoare, stewardesele au mutat-o pe locurile din dreptul ieșirilor de urgență, unde spațiul e mai mare, iar scaunele erau libere.

Odată instalată și convinsă că nu-și poate ține geanta la picioare, Andreea s-a pus pe butonat telefonul iar martorii jură că nu și-ar fi închis serviciul de date, așa cum cere protocolul de siguranță. ”Nu se uita la poze și nici nu se juca… Scria de zor”, ne-a mărturisit unul dintre pasageri.

Pe final de zbor, artistei și amicei ei li s-a alăturat un pilot ieșit din tură care, îmbiat de fete le-a povestit vrute și nevrute. ”Bine că am scăpat de ăsta. M-a înnebunit de cap!”, ar fi exclamat Andreea la finalul drumului.

CITESTE SI: STRIGĂTOR LA CER! Cum a putut să apară Alina Eremia în fața COPIILOR. Cei din primul rând au văzut ABSOLUT TOT