Ilie Năstase, război total cu Iulia Albu. „E bau-bau! Trece calul printre picioarele ei”

Ilie Nasalie

Ilie Năstase i-a replicat dur Iuliei Albu după ce aceasta a spus despre soţia fostului sportiv, Brigitte Sfăt, că ar fi grasă şi că poartă chiloţi neadecvaţi la o rochie transparentă.

Brigitte Sfat a fost criticată pentru modul în care rochia îi sublinia formele trupului.

BILETUL ANULUI 2016 la PARIURI: cota 5638! Câstigi instant peste 30.000 de euro!

„Din păcate, această rochie este prea mică pentru ea. În zona umerilor cât şi în zona sânilor, de aceea se şi ridică acel sutien, acele cupe, se ridică şi lasă la vedere sânul. O rochie transparentă poate fi purtată doar cu lenjerie neagră retro sau fără lenjerie deloc. Cum fireşte, nu o văd pe Brigitte să poarte fără lenjerie”, a spus Iulia Albu.

„Eu am fost cu soţia mea şi a luat rochia de la Ermanno, a dat 7.500 pe ea, dacă nici rochia aia nu e… Eu ce am înţeles de la Brigitte, ea are operaţie şi şi-a ridicat rochia mai sus ca să n-o doară. E transparentă, n-are cum să meargă fără chiloţi, e nebună? Ce, Brigitte îşi permite să se îmbrace cum se îmbracă ea. Brigitte nu îşi pune materiale de draperii sau de plapumă cum îşi pune ea”, a declarat Ilie Năstase la România TV.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!

„Ea e bau-bau! Îşi bate joc de oameni! Dar cine se crede domnişoara asta? Aţi văzut, îşi pune paie în cap, îşi pune găini în cap, porci, o să-şi pună o scroafă în cap. Vine cu purcelul după ea la emisiuni… bătaie de joc. Chiar nu înţeleg, ea a făcut vreo şcoală pe la Paris, că n-am auzit… Ea susţine că a făcut şcoala de arte. Lasă, artele sunt arte, prostia ei ce face pe la televizor e altceva. N-are nimic de a face cu arta la ce face ea şi cum se îmbracă. Eu am stat vreo 30 de ani la Paris şi am mai văzut modă. Dar n-am văzut pe nimeni îmbrăcat aşa, vorbesc serios”, a mai spus Ilie Năstase.

ULTIMA ORA! Se dau bani GRATIS! ORICE ROMAN BENEFICIAZA!

„Aţi văzut-o să-şi arate picioarele vreodată? Eu cred că trece calul printre picioarele ei. Critică pe toată lumea, de la picioare, la degete, că pantofii sunt mai mari cu jumătate de număr. Păi, ea nu se vede pe ea?”, a mai spus Ilie Năstase.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!