ILINCA VANDICI a descoperit secretul BANILOR: face 500 de euro din două CLICK-uri

Vandici1

Ilinca Vandici ar putea trăi liniștită și fără televiziune. Majoritatea banilor și-i face, ca mai toate vedetele, din imagine, iar mai nou netul îi facilitează îngroșarea conturile, scrie Libertatea.ro.

CITESTE SI: DEZVĂLUIRE INCENDIARĂ: S-a aflat motivul real al despărţirii dintre Bianca şi Victor Slav

Dacă acum câțiva ani, pentru a produce bani din imagine, Vandici trebuia să iasă din casă, să petreacă ore întregi la machiaj și coafură și alte multe ore la ședințe foto pentru provarea vreunui produs, acum, vedeta Kanal D are la îndemână și o varinată infinit mai confortabilă. Pentru că are fani fideli pe Facebook, mulți, iar cei interesați de reclamă știu asta, întreaga trambalare s-a limitat la două click-uri.

Practic, Ilincăi îi rămâne doar să incarce o poză cu un produs anume pe pagina ei personală sau să dea share la o locație sau, pur și simplu să menționeze un nume într-o postare. Iar acest minim efort, asociat cu capitalul ei de imagine îi duce 500 de euro într-un foc.

CITESTE SI: DESPĂRŢIRE-ŞOC! Cel mai îndrăgit actor din LAS FIERBINŢI divorţează

Din informațiile noastre acesta este prețul minim al unei postări, dar dacă un client vrea un pachet mai mare, Vandici este dispusă la negociere. Evident, există și înțelegeri care-i pot aduce 1.000 de euro o dată, în funcție de asociere.

Și Ruby scoate bani din like-uri

Vandici nu este singura vedetă care practică acest business. Potrivit surselor noastre, Bianca Drăgușanu ar percepe 500-1.000 de euro pe postare, Gina Pistol, 100, Iulia Vântur, 300, Ruby, 200, Victor Slav, 500. Un caz aparte e Daniela Crudu care nu prea s-a prins cum este afacerea asta cu bani din Like-uri și face de multe ori postări gratis pentru cei care o roagă să îi ajute cu promovarea.

CITESTE SI: A recunoscut! MIHAI BENDEAC a dezvăluit TOTUL despre partidele de sex cu BĂRBAŢI

Bineînţeles, mulţi oameni se întreabă cum pot face şi ei bani în acest fel. Există două condiţii care trebuiesc îndeplinite: 1. să fii celebru şi 2. să ai o pagină de facebook cu multe like-uri. Vandici are puţin peste 100.000 de fani pe Facebook.