Imagine de ținut minte! Cum arăta nevasta lui Pepe la 19 ani

Pepe nevasta

Raluca, soția cântărețului Pepe, a împlinit, luni, 25 de ani. Este o femeie frumoasă, așa cum era și cu ani în urmă, când era doar o tânără domnișoară.

A fost zi de sărbătoare în familia lui Pepe. Luni, raluca, soția sa și mama celor doi copii ai săi, și-a aniversat ziua de naștere. Focoasa brunetă a împlinit 25 de ani.

Mesajele de la admiratori și fani au curs pe pagina de Facebook a nevestei cântărețului. Ba unii chiar au postat fotografii de colecție, cu Raluca așa cum era ea cu ani în urmă.

O fotografie o înfățișează pe Raluca în urmă cu șase ani, pe vremea când avea doar 19 ani.

„Precizează că este poza din 2010”, i-a transmis Raluca celei care i-a transmis poza pe Facebook.

De remarcat este faptul că Raluca a avut dintotdeauna o frumusețe aparte.

Pepe recunoaşte că viaţa i s-a schimbat total, după ce a cunoscut-o pe brunetă. Au împreună două fetiţe şi formează un cuplu foarte unit. artistul i-a tramnsmis un mesaj de suflet consoartei sale de ziua ei.

„Pentru sufletul meu pereche, femeia sinceră şi dulce, mamă responsabilă şi devotată, norocul vieţii mele, iubirea mea profundă, „La mulţi ani”! Să fim fericiţi, toată viaţa să ne iubim şi să ne bucurăm de realizările fetiţelor noastre!”, i-a urat Pepe soţiei lui, Raluca Pastramă, într-un mesaj postat pe o reţea de socializare.