Imagine incendiară cu OANA RADU! Cântăreaţa a făcut senzaţie cu decolteul ei generos, dar şi cu talia de viespe

oanaradudecolteu

Oana Radu s-a transformat într-o adevărată bombă sexy, după ani de zile în care îi era ruşine să iasă din casă, din cauza kilogramelor în plus. Cântăreaţa a postat astăzi o imagine în care era îmbrăcată într-o ţinută incendiară.

Oana Radu a scăpat de surplus prin mult efort la sala de sport şi o dietă pe care a ţinut-o cu stricteţe, dar cel mai important: printr-o voinţă de fier. Cântăreaţa poate acum să se îmbrace cât de sexy vrea.

În cea mai recentă imagine postată pe o reţea de socializare, Oana Radu este îmbrăcată într-o rochie neagră care îi punea în valoare, atât sânii, cât şi talia de viespe pe care o are. Decolteul generos i-a scos în evidenţă bustul proeminent şi, cu siguranţă, toate privirile au fost îndreptate spre ea. Cântăreaţa este un adevărat exemplu pentru toate femeile care vor să aibă o siluetă de vis.

Oana Radu a slăbit peste 65 de kilograme

Oana Radu a devenit cunoscută după ce a participat la un concurs de talente, unde a atras atenţia cu talentul ei, dar şi cu kilogramele în plus. După competiţie, Oana a topit peste 65 de kilograme.