Imagine şocantă postată în urmă cu puţin timp de ADRIANA, fiica cea mică a lui ADRIAN MINUNE! Au mâinile pline de sânge şi…

Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi manelişti şi se pare că şi copiii lui îi moştenesc calităţile vocale. Aceştia însă au ales să abordeze un stil cu totul diferit de cel al tatălui lor.

Adriana postează pe conturile sale de socializare fotografii în care se poate vedea cât de frumoasă este şi confirmă încă o dată faptul că Adrian, aşa mic cum este, se pricepe de…minune la făcut copii frumoşi!

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Însă, fanii au avut o surpriză când au văzut ce imagine a postat recent fiica manelistului. Două mâini, una de femeie şi cealaltă de bărbat, sunt împreunate, iar sângele curge pe acestea. La status, fetiţa a scris ‘’Pentru totdeauna’’.

Iata fotografia:

maini

Dincolo de muzică, spectacole şi petreceri, familia este pentru Adi Minune secretul unei vieţi frumoase. ÎŞi iubeşte copiii enorm şi nici un răsfaţ din lume nu este prea mare atunci când vine vorba de ei. Şi-ar dori ca micuţii (două fete şi un băiat) să îi calce pe urme, să se bucure de strălucirea scenei şi de veselia petrecerilor, însă ei au deja propriile planuri de viitor.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!