Imaginea care ridică din nou semne de întrebare legate de sarcina BIANCĂI DRĂGUŞANU

Bianca art

Chiar dacă Bianca Drăguşanu a recunoscut de curând, în mod oficial, că este însărcinată cu primul său copil, dubiile privind această informaţie nu au dispărut din rândul fanilor săi virtuali.

Bianca are un corp tras prin inel pentru că iubeşte să facă sport în fiecare zi la intensitate maximă. Poate datorită faptului că sarcina este la început şi a sportului, burtica de gravidă a vedetei autohtone întârzie să apară. În ultima imagine pe care şatena a postat-o pe o reţea de socializare abdomentul îi apare perfect plat. Fanii nu au ezitat să afirme. „Este foarte clar că nu eşti însărcinată, dragă Bianca”, a punctat o admiratoare. Bine, este de precizat faptul că imaginea ar putea fi mai veche.

Poveste de dragoste fără sfârşit

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au întâlnit în platoul unei emisiuni şi s-au căsătorit la scurt timp. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. Vedeta s-a întors în braţele lui Adrian Cristea, fostul iubit, cu care a avut o escapadă la Paris în timpul căsătoriei. Cu toate acestea, cei doi şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt şi s-au împăcat, iar în curând vor deveni părinţi.