Imagini interzise minorilor! Cu formele astea, VANCEA e divină la piscină

Roxana Liber

Roxana Vancea (25 ani) arată beton, dacă ne putem exprima aşa, însă nici nu ar avea cum să arate altfel o antrenoare de fitness. Roxana este la piscină împreună cu o prietenă şi se vede cât se poate de limpede că ea se simte foarte bine în pielea ei, fiind conştientă de virtuţile carnale ale corpului din dotare, pe care şi-l cabrează şi şi-l unduieşte în poziţii dintre cele mai provocatoare.

Pe lângă sport, Roxana are şi un meniu special de care se ţine cu dinţii:”Dimineaţa, la ora 7, beau o lămâie stoarsă în jumătate de cană cu apă caldă. Aştept jumătate de oră după care iau două linguriţe de fibre cu lapte de cocos. Apoi, mai stau 20- 25 de minunte şi servesc prima masă. La prânz mănânc peşte cu legume, iar la cină mănânc o salată cu ton. După fiecare masă iau o linguriţa de unt de cocos. Şi, neapărat beau şase litri de apă şi ceaiuri neîndulcite“.

Roxana a anunţat că îi plac şi femeile

Votată de multe ori cea mai sexy vedetă de pe la noi, Roxana Vancea a frânt multe inimi de bărbaţi atunci când a anunţat că îi plac mai mult femeile. Însă, asta a venit la pachet şi cu unele neplăceri, căci bruneta a aflat pe pielea ei cum este să fi obiectul pasiunii reprezentantelor sexului frumos.

Roxana Vancea nu a ascuns niciodată că are o latură care o face să fie mai apropiată de femei şi chiar a recunoscut că a avut câteva aventuri cu unele prietene, motivând că acestea sărută mai bine decât bărbaţii. Cu toate acestea, nu se aştepta niciodată ca mărturia ei să aibă consecinţe atât de mari.

Zilnic, Vancea este asaltată pe reţelele de socializare de diferite femei care speră măcar la o întâlnire cu ea. La început, fosta asistentă TV s-a simţit măgulită de complimentele care veneau din partea femeilor, însă, între timp, acestea au ajuns să o sperie. Unele dintre admiratoarele ei au devenit obsedate şi mult mai agresive decât bărbaţii care nu acceptă un refuz, iar acest lucru o pune pe gânduri pe Roxana.

Vancea art